- Konu Sahibi lavinya3434
- #1.541
Belli olmaz orasiiPsikolojik olabilir benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belli olmaz orasiiPsikolojik olabilir benim
Daha öncede yaşadım o yüzden pek takmıyorum sen ne durumdasın ?Belli olmaz orasii
Beklemedeyimm yarin hastaneye gidicem bakalimDaha öncede yaşadım o yüzden pek takmıyorum sen ne durumdasın ?
Güzel haberler getir bizeeeBeklemedeyimm yarin hastaneye gidicem bakalim
İnsallah canim yaaGüzel haberler getir bizeee
Bilmiyorum ki canım bekleyip gorucem ben daha çok enfeksiyon iltihab gibi düşündüm ama bilmem dokuz gün var adete bugünü saymaksakAaaaaa hamilemisin acaba arkadasimdada oyle olmustu
Bende de öyle bir baskı var ağrı var sızlama falanBende öyleyim bugün rahmim de ve kasıklarda jilet atıyorlar sanki öyle bir acı hissediyorum
Baskı yok bende de geçti zatenBende de öyle bir baskı var ağrı var sızlama falan
Bende vardı bugün hep oluyor aradaBaskı yok bende de geçti zaten
İnşallah güzel haber verirsin bu ayBende vardı bugün hep oluyor arada
İnşallah canım hepimiz hamileyizdir yaa senden güzel haberler bekliyoruz test yaptinmiAyyy kizlarr ne oluyoo sizee hamilemisinizz
İnşallah hepimizİnşallah güzel haber verirsin bu ay
İnsallahh canimm yarin hastaneye gidicemİnşallah canım hepimiz hamileyizdir yaa senden güzel haberler bekliyoruz test yaptinmi
Enfeksiyonmu var sendeeBilmiyorum ki canım bekleyip gorucem ben daha çok enfeksiyon iltihab gibi düşündüm ama bilmem dokuz gün var adete bugünü saymaksak
Bilmiyorum yok diye biliyorumEnfeksiyonmu var sendee
İnşallah güzel haberlerle gelirsinİnsallahh canimm yarin hastaneye gidicem
İnsallahh canimmİnşallah güzel haberlerle gelirsin
Yaşaaaa. Gerçekten mi ben sana dedim ümidim var hissediyordum sen hamilesin diye. Çooookk sevindim valla kuzum . Rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşAllah ❤Evet canim oo hamile şuan
Canım konu sahibi hamile lavinims değil gerçi o daha belli değilYaşaaaa. Gerçekten mi ben sana dedim ümidim var hissediyordum sen hamilesin diye. Çooookk sevindim valla kuzum . Rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşAllah ❤