- 17 Aralık 2022
- 2.942
- 1.029
- Konu Sahibi lavinya3434
- #1.621
Bekliyoruz hastaneye gitti inşallah sevincten haber veremiyordurKızlar yok mu bir haber
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bekliyoruz hastaneye gitti inşallah sevincten haber veremiyordurKızlar yok mu bir haber
İnşallah öyledir canımBekliyoruz hastaneye gitti inşallah sevincten haber veremiyordur
İnşallah canım ama zaten beklediğim birşeydi tek ilişki olmuştu o yüzden net konuşuyorum rabbim ol derse neden olmasınHiç belli olmaz ki belki pozitif çıkar umudunuzu hemen kaybetmeyin adet gecikmesinden günler sonra pozitif haber alanlar bile var inşallah tam gününde hepimiz bu güzel haberi alırız
Birşy sorucam benim Ekim 6 sı adet bitti uygulamada 15 i yumurtlama görünüyor bugün şeffaf bir alıntı geldi sümük gibi vajinamdan yumurtlama başlangıcımı demek yani yumurtlamaya 3 günEvet ya bu on gün kala süre hiç geçmiyor ya hep böyle artık ya sabır ya sabır diye beklicez inşallah bu ay güzel haberler alırız
Evet olabilir değerlendir niye oovulasyon kullanıyorsun canımBirşy sorucam benim Ekim 6 sı adet bitti uygulamada 15 i yumurtlama görünüyor bugün şeffaf bir alıntı geldi sümük gibi vajinamdan yumurtlama başlangıcımı demek yani yumurtlamaya 3 gün
Sabah değerlendirdim akşama doğru akıntı geldi benim prolaktin hormunum 42 doktor hap verdi ama korunma dedi biraz acele ediyorum bebek için inşallah olur ya dua edin lütfen ovulasyon testi kullanıyorum ikinci çizgi biraz kırmızı oldu sabah yaptıgımda sabahta ilişkimde oldu bakalım ya inşallah devam edicem ilişkiyeEvet olabilir değerlendir niye oovulasyon kullanıyorsun canım
İnşallah olur canım bizde hepimiz bekliyoruzSabah değerlendirdim akşama doğru akıntı geldi benim prolaktin hormunum 42 doktor hap verdi ama korunma dedi biraz acele ediyorum bebek için inşallah olur ya dua edin lütfen ovulasyon testi kullanıyorum ikinci çizgi biraz kırmızı oldu sabah yaptıgımda sabahta ilişkimde oldu bakalım ya inşallah devam edicem ilişkiye
Kizlqrr kusura bakmayin cevap veremedim doktor ultrasona soktuu ama kan verdirmedii pko var ya ondan gecikmistir bir kac gun sonra ver dedii ultrasonda pkoo goruntusu varmis sakın kilo alma egzersiz yap dediİnşallah olur canım bizde hepimiz bekliyoruz
Doktor sinirimi bozdu yaa ozele gittim bi halt yapmadiiKizlqrr kusura bakmayin cevap veremedim doktor ultrasona soktuu ama kan verdirmedii pko var ya ondan gecikmistir bir kac gun sonra ver dedii ultrasonda pkoo goruntusu varmis sakın kilo alma egzersiz yap dedi
Özeldekiler öyle araştirmiyor seni çok merak ettik ya sağlıklı olsun canım inşallah güzel günlerde güzel haber alırsınDoktor sinirimi bozdu yaa ozele gittim bi halt yapmadii
Ultrason da hamilelik görmedi yaniDoktor sinirimi bozdu yaa ozele gittim bi halt yapmadii
HayirrUltrason da hamilelik görmedi yani
Ultrasonda cikarmi hemenHay
Hayirr
Sagolunn canlarımm bide bildirim hic dusmedi bana girdim oyle gordum mesjlariniziÖzeldekiler öyle araştirmiyor seni çok merak ettik ya sağlıklı olsun canım inşallah güzel günlerde güzel haber alırsın
Evet çok merak ettik canım ya bir şey oldu sandıkSagolunn canlarımm bide bildirim hic dusmedi bana girdim oyle gordum mesjlarinizi
Yani keski bir kan tutsaydi idrar testi yaptinmi pko olanlar geç oluyor zaten de yine bir idrar testi yapsaydınUltrasonda cikarmi hemen
Doktorr birazdaha gecsin oyle gel dediYani keski bir kan tutsaydi idrar testi yaptinmi pko olanlar geç oluyor zaten de yine bir idrar testi yapsaydın
Öyle yap canım bakalım gebelik mi yimsa ilaç falan mi vericek sokulsun diye inşallah gebelik olurDoktorr birazdaha gecsin oyle gel dedi
İnsalah taa sanki gelecekmis gibi yaaaÖyle yap canım bakalım gebelik mi yimsa ilaç falan mi vericek sokulsun diye inşallah gebelik olur
Sizdede oluyormu sanki bisey geliyo gibi lavaboya gidiyorum bisey yokİnsalah taa sanki gelecekmis gibi yaaa