- 17 Aralık 2022
- 2.942
- 1.029
- Konu Sahibi lavinya3434
- #1.601
Gitmiş hastaneye herhalde inşallah güzel haberler ile gelirCanım ne yaptın Merak ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gitmiş hastaneye herhalde inşallah güzel haberler ile gelirCanım ne yaptın Merak ettim
Evet gitti ama hayla bir cevap.yok merak ettikGitmiş hastaneye herhalde inşallah güzel haberler ile gelir
Bende iyi bekliyorum kaç gün var adeteMerhaba canım beklemedeyim bende sen nasılsın
İnşallah kalırsın canımBenimde bir kürtaj oldu boş gebelik şuan tam 5 ay geçti üstünden 2 aydır denemedeyim süt hormonum 42 çıktı ilaç kullanıyorum korunmuyorum doktor olur dedi korunma dedi inşallah hamile kalırm
10 gün kaldı senin ne zamandiBende iyi bekliyorum kaç gün var adete
Umarım olumlu sonuçlar alır gelirEvet gitti ama hayla bir cevap.yok merak ettik
İnşallahUmarım olumlu sonuçlar alır gelir
Benim bugün saymaksak.8.kaldi.ya şu adet günü niye sayılıyor10 gün kaldı senin ne zamandi
Cok sabırsıziz senin az kalmış yaBenim bugün saymaksak.8.kaldi.ya şu adet günü niye sayılıyor
Kız neresi az haftaya cumartesi adet günüCok sabırsıziz senin az kalmış ya
Ne kadar sayarsak zaman geçmez ki en son baktığımda 29 gün vardı şimdi 10 gün kalmış inşallah pozitif sonuçlar çıkar bu ay hepmiz içinKız neresi az haftaya cumartesi adet günü
Evet ya bu on gün kala süre hiç geçmiyor ya hep böyle artık ya sabır ya sabır diye beklicez inşallah bu ay güzel haberler alırızNe kadar sayarsak zaman geçmez ki en son baktığımda 29 gün vardı şimdi 10 gün kalmış inşallah pozitif sonuçlar çıkar bu ay hepmiz için
İnşallah canım hayırlısı ile inşallahEvet ya bu on gün kala süre hiç geçmiyor ya hep böyle artık ya sabır ya sabır diye beklicez inşallah bu ay güzel haberler alırız
Adetiniz geçti miKızlar testim negatif sizlerden güzel haberler alırız inşallah
5 günüm var burdan dönmez daha kuzumAdetiniz geçti mi
Canım sonuç ne.oldunya merak ediyoruzYok canimm sira varr ogle arasina girdilere maleseff
Dua ett canim benim
Hiç belli olmaz ki belki pozitif çıkar umudunuzu hemen kaybetmeyin adet gecikmesinden günler sonra pozitif haber alanlar bile var inşallah tam gününde hepimiz bu güzel haberi alırız5 günüm var burdan dönmez daha kuzum