- Konu Sahibi lavinya3434
- #1.221
Sinriimi bozduu doktorum esinin sonucunu gorcem diyorr seni basllattimiDoktorlar ilaç tedavisine baslatmiyor mu seni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sinriimi bozduu doktorum esinin sonucunu gorcem diyorr seni basllattimiDoktorlar ilaç tedavisine baslatmiyor mu seni
Yok canım beni baslatmadi yumurtlama olmuyordu söylüyordum hiç baslatmadilar hep adet düzenleyici verdilerSinriimi bozduu doktorum esinin sonucunu gorcem diyorr seni basllattimi
Sende pkos yokmuYok canım beni baslatmadi yumurtlama olmuyordu söylüyordum hiç baslatmadilar hep adet düzenleyici verdiler
Pkos var bende canimSende pkos yokmu
Bendede pko var yumurta sayim fazla pkos ne demekPkos var bende canim
Ben Çatlama.gununu sayıyorum yumurtlama gününden değil catlamada bir sonraki gün diye hesaplıyorumAy aramızda çok fark yokmuş yumurtlama için yumurtlamadan sonra 10. 12. Günlerde bile pozitif sonuç alanlar varmış
Çek benceHsgg cekmek istoyorumdaaa
Bende randevu arıyom olmasa konrtole gidicemBen cuma günü yumurtlama görmüyorum diye gidecektim randevum iptal edildi doktor yok diye Allah'a şükürler olsun bugün ilk defa yumurtlama gordum
Çatlama dan sonra 12. Gün falan yap bakalım inşallah cikarBen Çatlama.gununu sayıyorum yumurtlama gününden değil catlamada bir sonraki gün diye hesaplıyorum
Ben özele gidecektim devletten fayda yok ilgilenmiyor doktorlarBende randevu arıyom olmasa konrtole gidicem
Yumurta büyümüyor galiba bide yumurtaliklarda küçük kistlerBendede pko var yumurta sayim fazla pkos ne demek
Ben gittim bir şey çıkmadı baktı herşeye eşimi ürolojiye yönlendirdi onun içinde altınay olsun istedikBen özele gidecektim devletten fayda yok ilgilenmiyor doktorlar
Bakalım pek yapmayı düşünmüyorum çünkü çok testten.yana yanıldım o yüzden belirti falan olursa belkiÇatlama dan sonra 12. Gün falan yap bakalım inşallah cikar
Yumurta büyümüyor galiba bide yumurtaliklarda küçük kistler
Nasil yanildin canimBakalım pek yapmayı düşünmüyorum çünkü çok testten.yana yanıldım o yüzden belirti falan olursa belki
Daha onceki adetlerim de erken test yapardım.hep silik çıkardı hamileyim havasına girerdim ama adet olurdum o yüzden hep yanıldım erken test yapmayın ben belki dört gün kala yaparım üç gün kala falan onzaman net çıkarPko
Nasil yanildin canim
O zaman adetin gecikmeisni bekle canimBakalım pek yapmayı düşünmüyorum çünkü çok testten.yana yanıldım o yüzden belirti falan olursa belki
Öyle yaparım yada adet günü falan dayanamasam üç gün kala yaparım en fazlaO zaman adetin gecikmeisni bekle canim
Uc gun kala yaptim cikmadiÖyle yaparım yada adet günü falan dayanamasam üç gün kala yaparım en fazla
Canım sen yarın test al yap baklsimUc gun kala yaptim cikmadi