- 20 Aralık 2022
- 4.222
- 1.686
- Konu Sahibi lavinya3434
- #1.201
Peki canım sıkıntı varmı testlere girdinizmi eşinle sen hepimizin yaşı aynı bir sene var hep ben büyük saniyirdumBen 21 yasindayim 1 yil 2 aylik evliyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki canım sıkıntı varmı testlere girdinizmi eşinle sen hepimizin yaşı aynı bir sene var hep ben büyük saniyirdumBen 21 yasindayim 1 yil 2 aylik evliyim
Evet arkasından iki kürtaj oldumAmin inşallah küçükmüş daha
Yok canım bence catlar benimki ni hatirlamiyormusun on bir gün oldu hayla çizgi yoktu bir anda koyulasti çatladı değişik beir şey şoka girmiştimCatlamayi gördükten sonra bende yapmayı birakicam beklicem adet tarihimi benimde kasik ağrım vardı çatlama oldu mu bakayım dedim sanki tutmayacak gibi hissediyorum
Öyle ama iki kürtaj canımı çok yaktı ruhsal fiziksel zor inşallah canım üzülme beş sene sonra bebeğine kavuşan var zaman herşey gercektenNe guzelll
Canimm benim amh bide hsg bakilmadiiPeki canım sıkıntı varmı testlere girdinizmi eşinle sen hepimizin yaşı aynı bir sene var hep ben büyük saniyirdum
Canım gitsene baktır onlarda baksınlar belki sıkıntı onlarda bende altı ay olmasını bekliyorum.bende gidicemCanimm benim amh bide hsg bakilmadii
Amh taa sikinti oluncaa fsh yuksek olurmus amaaCanım gitsene baktır onlarda baksınlar belki sıkıntı onlarda bende altı ay olmasını bekliyorum.bende gidicem
Ben onları pek bilmiyorum canım hiç test tutmadım sadece bir kere adetin üçüncü günü hormon testi verdim temiz çıktı oda ama hiç sormadım nedir diye amanbu HGS yapanlar sonradn. Çok hamile kalan varAmh taa sikinti oluncaa fsh yuksek olurmus amaa
Evet birden bire pik yapmıştıYok canım bence catlar benimki ni hatirlamiyormusun on bir gün oldu hayla çizgi yoktu bir anda koyulasti çatladı değişik beir şey şoka girmiştim
Vallahi adetle hamilelik belirtileri ayniKızlar benim az önce sol kasıkta batma oldu ayağıma vurdu yuruyemiyordum niye öyle oldum ya adetin habercisi mi
Evet öyle oldu ben olmaz diyordumEvet birden bire pik yapmıştı
Evet orasida öyle beklemek ne kadar zor yaVallahi adetle hamilelik belirtileri ayni
Strese sokma kendini belirti de arama hayırlısı ile inşallah jepmiz bu ay hamile kalirizEvet orasida öyle beklemek ne kadar zor ya
İnşallah bu ay belirti aramak istemiyorum. Zaten ama bir an batma olunca ben zaten adete çeviriyorum hamilelik aklımdan çıksın istiyorum çünkü o zaman çok belirti bulur insan zaten hep ön gün kala belriti ariyoz yanlış yapıyoruz zaten benim çatlama üstünden iki gün geçti imkansiz zaten anca. Bes yada yedi gün sonra belirti veriri kızımda yedi gün varken verdi belirtiHic
Strese sokma kendini belirti de arama hayırlısı ile inşallah jepmiz bu ay hamile kaliriz
Hsgg cekmek istoyorumdaaaEvet orasida öyle beklemek ne kadar zor ya
Ay aramızda çok fark yokmuş yumurtlama için yumurtlamadan sonra 10. 12. Günlerde bile pozitif sonuç alanlar varmışİnşallah bu ay belirti aramak istemiyorum. Zaten ama bir an batma olunca ben zaten adete çeviriyorum hamilelik aklımdan çıksın istiyorum çünkü o zaman çok belirti bulur insan zaten hep ön gün kala belriti ariyoz yanlış yapıyoruz zaten benim çatlama üstünden iki gün geçti imkansiz zaten anca. Bes yada yedi gün sonra belirti veriri kızımda yedi gün varken verdi belirti
Doktorlar ilaç tedavisine baslatmiyor mu seniHsgg cekmek istoyorumdaaa
Valla ben alamadim varsada 3 gun once negatif cikti teatAy aramızda çok fark yokmuş yumurtlama için yumurtlamadan sonra 10. 12. Günlerde bile pozitif sonuç alanlar varmış