- 20 Aralık 2022
- 4.222
- 1.686
- Konu Sahibi lavinya3434
- #1.241
Ben erken gebelik yapmıştım çıkmıştı ikinci gebeligimdeUc gun kala yaptim cikmadi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben erken gebelik yapmıştım çıkmıştı ikinci gebeligimdeUc gun kala yaptim cikmadi
Sen bilirsin canım inşallah tutarrÖyle yaparım yada adet günü falan dayanamasam üç gün kala yaparım en fazla
Bilmiyom valla bas agrim varr olucam mi acaba adettCanım sen yarın test al yap baklsim
İnşallah hamilesindir olmazsin adetBilmiyom valla bas agrim varr olucam mi acaba adett
İnşallah bakalım pek umudum yokSen bilirsin canım inşallah tutarr
İnşallahİnşallah hamilesindir olmazsin adet
İnsallah yaaa eger hamileysemm gercekten avazim ciktigi kadar bagircammİnşallah hamilesindir olmazsin adet
Korunmadigin sürece ihtimal var canım yarın gidip bı test al dene bakalımİnsallah yaaa eger hamileysemm gercekten avazim ciktigi kadar bagircamm
Sacma geliyor olabilir ama bilmiyorum
Bu arada bu benim ikinci yumurtlamam diğer yumurtlama üstünden 10 gün geçti çok fazla kasık ağrım varİnşallah
İki defami yumurtlama oldu senin bu ay anlamadım nasip yaniBu arada bu benim ikinci yumurtlamam diğer yumurtlama üstünden 10 gün geçti çok fazla kasık ağrım var
Yok canım öyle gerçekten bende senin dediğin gibi yapicam hata bir başlık acicam hamileyiimmmmm diyeİnsallah yaaa eger hamileysemm gercekten avazim ciktigi kadar bagircamm
Sacma geliyor olabilir ama bilmiyorum
Bakalim biiKorunmadigin sürece ihtimal var canım yarın gidip bı test al dene bakalım
Evettt yaaa gercektenn bide çok aglrim sevinctennYok canım öyle gerçekten bende senin dediğin gibi yapicam hata bir başlık acicam hamileyiimmmmm diye
Gerçekten sana çok hak veriyorum içinden nasıl geliyorsa öyle yap bence inşallah hamilesindirEvettt yaaa gercektenn bide çok aglrim sevinctenn
Pik olmadan önce başka konuya testlerimi atmistim yumurtlama olmuş dedilerİki defami yumurtlama oldu senin bu ay anlamadım nasip yani
Ayy hadi inşallah ya senin sanki 19 gün pik olmuştu sanki ben mi yanlış hatırlıyorum fotoğraflar öyle gözümün önüne geliyor ayy hadi inşallah birinden biri tutar inşallahPik olmadan önce başka konuya testlerimi atmistim yumurtlama olmuş dediler
Oyle valla yeterku oliyimdeeGerçekten sana çok hak veriyorum içinden nasıl geliyorsa öyle yap bence inşallah hamilesindir
Evet dogruEki Görüntüle 3315091 19. Gün olmuş dediler
Evet bende görmüştüm onu diyecektim başka konulara bakıp unutumEki Görüntüle 3315091 19. Gün olmuş dediler