- 20 Aralık 2022
- 4.222
- 1.686
- Konu Sahibi lavinya3434
- #1.261
Aynen inşallahOyle valla yeterku oliyimdee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen inşallahOyle valla yeterku oliyimdee
İnsallajhhhAynen inşallah
Bende yumurtlama bekliyorum olcak diye meğer olmuşEvet bende görmüştüm onu diyecektim başka konulara bakıp unutum
Bende yumurtlama bekliyorum olcak diye meğer olmuş
Aynen bari o zaman.degerlendirdinmi bari belki tutmuştur.Bende yumurtlama bekliyorum olcak diye meğer olmuş
Evet canım degerlendirmistim inşallah tutmuştur acaba gebelik testi mi yapsam tuttu da ovulasyon ondan mı pik gösteriyor kasıklarımda çok feci sızlama varAynen bari o zaman.degerlendirdinmi bari belki tutmuştur.
Elinde test varmı canım cikarmi ki şimdi o kadar çabuk net göstermez ama belli olmaz ama galiba iki defa yumurtlama oluyor.ama.test varsa dene canımEvet canım degerlendirmistim inşallah tutmuştur acaba gebelik testi mi yapsam tuttu da ovulasyon ondan mı pik gösteriyor kasıklarımda çok feci sızlama var
Canım yarın birdaha test ver bence laboratuvar hatasida olabilir kimyasal gebelikte olabilir tekrar kan ver bence yarın takip etKızlar merhaba 10 eylül adet oldum 22 eylül çatlatma iğnesi vurdurdum dün devlette kan verdim betam 52.500 çıktı bugün özelde yaptırdım 51.30 laboratuvar hatası olabilirmi 1 haftadır devlette veriyorum testi çok iyiydi özel bozdu işi
Doktorun ne derse öyle yap canım için rahat değilse ver yani sağlık ocağınaDoktorum 4 gün sonra ver dedi de beklemeyimmi
Yok maalesef eşim hiderse bı yollayayimElinde test varmı canım cikarmi ki şimdi o kadar çabuk net göstermez ama belli olmaz ama galiba iki defa yumurtlama oluyor.ama.test varsa dene canım
Keşki olsaydi canım bu on dokuz yazdığın hangi güne aya denk geliyorYok maalesef eşim hiderse bı yollayayim
Stres yapma canım bekle birnkan ver istersen sağlık ocağınaÇok strese girdim yarın adet günüm bide hiç belirti yok
Çok fazla düşmemiş bence hastane değerleri farklı gösteriyor olabilir çok düşmemiş bence boşa stres yapma benceBu dünün yanı pazarın
Ben kaynamış suya atıyorum attıktan sonra demi alınca içiyorum sıcak soğuk farketmiyor.Kimisi kaynamiş suya atip demliyormus acaba nasil yapsam