- 17 Aralık 2022
- 2.942
- 1.029
- Konu Sahibi lavinya3434
- #1.181
İçme ne olur ne olmaz güzel hanerler alırız inşallah hepimiz testime bakar mısın çatlama olmuş muÇatlama gününden beri var ya insan bir şeyde icemiyor ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İçme ne olur ne olmaz güzel hanerler alırız inşallah hepimiz testime bakar mısın çatlama olmuş muÇatlama gününden beri var ya insan bir şeyde icemiyor ya
İnşallah seninde olur canım senin kaşin kaçtı canımCanim senin 1 tane var o konuda sanslisin olurr merak etme daha gebelik elde edemedim ben maleseff
19 yaşındayim benİnşallah seninde olur canım senin kaşin kaçtı canım
Sanki c t den koyu o yarın çatlar benceİçme ne olur ne olmaz güzel hanerler alırız inşallah hepimiz testime bakar mısın çatlama olmuş mu Eki Görüntüle 3314990
Aa ben hepinizi büyük zannediyorum 26yada 30 falan bende 20 yaşındayım kaç sene yada ay evlisiniz19 yaşındayim ben
T çizgi ince niye bilmiyorum ama eşitler havux yesem çatlama için olur değil mi yoksa kendisi mi çatlasın bide çatlama olmazsa kiste dönüşmesinSanki c t den koyu o yarın çatlar bence
Aa bende seni büyük saniyordum Ben 1 yıl 1 aylık evliyim sen ne kadarlık evlisinAa ben hepinizi büyük zannediyorum 26yada 30 falan bende 20 yaşındayım kaç sene yada ay evlisiniz
Yok canım ya dönüşmez o kadar pik olmuş büyümüş sıkıntı olmaz sabah çatlar o benimde öyleydi sabah catladiginda ilişki oldu galiba bizim o an çok ağrı. Vardı ilişkide o esnada oldu senin çatlar benceT çizgi ince niye bilmiyorum ama eşitler havux yesem çatlama için olur değil mi yoksa kendisi mi çatlasın bide çatlama olmazsa kiste dönüşmesin
Evet bende hepinizi büyük sandım bende üç yıl dörde giricemAa bende seni büyük saniyordum Ben 1 yıl 1 aylık evliyim sen ne kadarlık evlisin
Çatlasın artık ya inşallah kiste falan dönüşmezYok canım ya dönüşmez o kadar pik olmuş büyümüş sıkıntı olmaz sabah çatlar o benimde öyleydi sabah catladiginda ilişki oldu galiba bizim o an çok ağrı. Vardı ilişkide o esnada oldu senin çatlar bence
Maşallah Allah mutluluğunuzu daim etsin çocuğun kaç yaşındaEvet bende hepinizi büyük sandım bende üç yıl dörde giricem
Yokya dönüşmez ben yumurtlama günü ve ertesi gün test yaptım birde ş dün ağrım vardı yaptım test catlamamis mi diye o kadar bendce artık test yapma zaten degerlendirdin yarın yap testÇatlasın artık ya inşallah kiste falan dönüşmez
Sağol canım Allah hepimizi mutlu mesut etsin inşallah 2 yaşında 3 gircek dört ay sonraMaşallah Allah mutluluğunuzu daim etsin çocuğun kaç yaşında
Catlamayi gördükten sonra bende yapmayı birakicam beklicem adet tarihimi benimde kasik ağrım vardı çatlama oldu mu bakayım dedim sanki tutmayacak gibi hissediyorumYokya dönüşmez ben yumurtlama günü ve ertesi gün test yaptım birde ş dün ağrım vardı yaptım test catlamamis mi diye o kadar bendce artık test yapma zaten degerlendirdin yarın yap test
Amin inşallah küçükmüş dahaSağol canım Allah hepimizi mutlu mesut etsin inşallah 2 yaşında 3 gircek dört ay sonra
Ben 21 yasindayim 1 yil 2 aylik evliyimYokya dönüşmez ben yumurtlama günü ve ertesi gün test yaptım birde ş dün ağrım vardı yaptım test catlamamis mi diye o kadar bendce artık test yapma zaten degerlendirdin yarın yap test
Benim 2 3 tane kistim vardı 15 gün kullandım hiç bir şey kalmadıBen 6 gündür kullanıyorum canım baya da umutluydum.
İlki hemen tuttumuSağol canım Allah hepimizi mutlu mesut etsin inşallah 2 yaşında 3 gircek dört ay sonra
Evet canım evlendim iki adet gördüm ikinci adete zaten kalmişim üçüncü adetimi görmedim soğan kuruyle kalmıştımİlki hemen tuttumu
Ne guzelllEvet canım evlendim iki adet gördüm ikinci adete zaten kalmişim üçüncü adetimi görmedim soğan kuruyle kalmıştım