- 17 Aralık 2022
- 2.942
- 1.029
- Konu Sahibi lavinya3434
- #1.161
Senin ne kadar kaldı adetineBekle canım bir kaç gün eğer gelmezse yaparsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin ne kadar kaldı adetineBekle canım bir kaç gün eğer gelmezse yaparsın
Hayit tohumunu nasil uyguladinNormalde gecikmen oluyor mu inşallah gebelikten gecikir
Bugün bitti sayarsak.11 gün kaldıSenin ne kadar kaldı adetine
Bende onu.cok.duydum tutmazsa bu ay onu alicamHayit tohumunu nasil uyguladin
Sabahlari aç karnına kullandım canimHayit tohumunu nasil uyguladin
Az kalmış benimde bugünü saymazsam 13Bugün bitti sayarsak.11 gün kaldı
Senin ne kadar kaldı adetine
Sabah aksam yapmayi dusunuyorumSabahlari aç karnına kullandım canim
Bazen akşamları da kullandım 15 gün boyunca 1 bardaklık kaynamış suyuna 1 tatlı kaşığı atıyordum 5 dk kaynatıp içiyordum ılık ilikSabahlari aç karnına kullandım canim
Ama fazla kaynatma birde demlendirme acı oluyorSabah aksam yapmayi dusunuyorum
Bidee nasil yaptin kaynattinmi demledinmi biraz anlatirmsiin
Bazen akşamları da kullandım 15 gün boyunca 1 bardaklık kaynamış suyuna 1 tatlı kaşığı atıyordum 5 dk kaynatıp içiyordum ılık ilik
Kimisi kaynamiş suya atip demliyormus acaba nasil yapsamBazen akşamları da kullandım 15 gün boyunca 1 bardaklık kaynamış suyuna 1 tatlı kaşığı atıyordum 5 dk kaynatıp içiyordum ılık ilik
Bende kaynamış suyuna atıyordum ama fazla beklemiyordum acı oluyor hafif sıcak sıcak içiyordumKimisi kaynamiş suya atip demliyormus acaba nasil yapsam
Evet az kalmış benimde bugün bacaklar belim karnim çok ağrıyor kasıklarım ilaçta içemiyorum vardır diyeAz kalmış benimde bugünü saymazsam 13
Tamam odaa demleme oluyor istee kaynattiktan sonra aticaksij tohumuBende kaynamış suyuna atıyordum ama fazla beklemiyordum acı oluyor hafif sıcak sıcak içiyordum
Yaaaaa acaba hamilemsin sen sogan suyu yapmismiydinEvet az kalmış benimde bugün bacaklar belim karnim çok ağrıyor kasıklarım ilaçta içemiyorum vardır diye
O karin ağrısı bende de var ayy sakın içme ağrı kesici falan bekle bakalım günün geçsin biEvet az kalmış benimde bugün bacaklar belim karnim çok ağrıyor kasıklarım ilaçta içemiyorum vardır diye
Benim bildiğim demleme hazır olduğunda ocağı kapatinca oluyor inşallah gebelik vardır da gerek kalmazTamam odaa demleme oluyor istee kaynattiktan sonra aticaksij tohumu
Aynen oyle yapicam isteeBenim bildiğim demleme hazır olduğunda ocağı kapatinca oluyor inşallah gebelik vardır da gerek kalmaz
Çatlama gününden beri var ya insan bir şeyde icemiyor yaO karin ağrısı bende de var ayy sakın içme ağrı kesici falan bekle bakalım günün geçsin bi
Evet soğan suyu yapmıştım adete 11 gün var hemen belli olmaz ki beklicem çatlama yarın üç gün olucak daha çok erken ama ben hep negatif gördüğüm için ümidim yokYaaaaa acaba hamilemsin sen sogan suyu yapmismiydin
Canim senin 1 tane var o konuda sanslisin olurr merak etme daha gebelik elde edemedim ben maleseffEvet soğan suyu yapmıştım adete 11 gün var hemen belli olmaz ki beklicem çatlama yarın üç gün olucak daha çok erken ama ben hep negatif gördüğüm için ümidim yok