- 17 Aralık 2022
- 2.942
- 1.029
- Konu Sahibi lavinya3434
- #1.141
Ay inşallah rabbim rasip etsinAyy inşallah bubay gebelik görürüz demeki soğan kürü.işe.yaramiş yumurta için iyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay inşallah rabbim rasip etsinAyy inşallah bubay gebelik görürüz demeki soğan kürü.işe.yaramiş yumurta için iyi
AminnnnnnnAy inşallah rabbim rasip etsin
Aynen ben daha önce ovu. Testi denemedim ama yumurtlama.agrisini takip etmedim ilk defa ağrım çok oldu catlamada soğan kuru sayesinde benceSohan suyu sayesindemi gordun piki
Benimde oyle olmustuuAynen ben daha önce ovu. Testi denemedim ama yumurtlama.agrisini takip etmedim ilk defa ağrım çok oldu catlamada soğan kuru sayesinde bence
Bende 2 ay kullandim folik asitEvet ben soğan suyu sayesinde gördüm diye düşünüyorum birde infolic combi kullanıyorum belki o da ise yaradi
Ben folik asit kullandım 1 yıl yumurtlama falan olmadiBende 2 ay kullandim folik asit
Yaaa belki bendede olmamistirBen folik asit kullandım 1 yıl yumurtlama falan olmadi
Evet canım olabilir adetin gelmedi dimiYaaa belki bendede olmamistir
Yok canimm gelmediiEvet canım olabilir adetin gelmedi dimi
Test varsa deneseneYok canimm gelmedii
Geldi sandim lavaboya gittim bisey yokk
Aynen canım test yapsanaYok canimm gelmedii
Geldi sandim lavaboya gittim bisey yokk
Ya cok korkuyorumm ama bence gelecekk bisey akti gibii ama baktim bisey yokk negatif gormek istemiyorumAynen canım test yapsana
3 gun once yaptim cikmadi simdide kasiklarjma igne batip cikiyor sankiYa cok korkuyorumm ama bence gelecekk bisey akti gibii ama baktim bisey yokk negatif gormek istemiyorum
Üç gün önce yapmişsan çıkması lazımdı gerçi ama insan bilmez ne olduğunu3 gun once yaptim cikmadi simdide kasiklarjma igne batip cikiyor sanki
Canimm yarinda gelmezse yaparim testYani canım istersen bir ped tak gelmiş mi adet anlarsın gelmemişse sonra test yaparsın bence
Negatiftii malesefff gec dolenme olabilirmi bilmiyorm amaÜç gün önce yapmişsan çıkması lazımdı gerçi ama insan bilmez ne olduğunu
Onceden gecikiyordu 2 3 aydir duzenliNormalde gecikmen oluyor mu inşallah gebelikten gecikir