- 17 Aralık 2022
- 2.942
- 1.029
- Konu Sahibi lavinya3434
- #1.121
Ben denemiştim bende işe yaramadi hayıt tohumuBu ayda olmazsaa hayit tohumu bide aslan pencesi aldim onu icecemm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben denemiştim bende işe yaramadi hayıt tohumuBu ayda olmazsaa hayit tohumu bide aslan pencesi aldim onu icecemm
Yaaaa belkii yararr canimm ne zaman denemistinBen denemiştim bende işe yaramadi hayıt tohumu
3-4 ay oluyor galibaYaaaa belkii yararr canimm ne zaman denemistin
Evet koyuyu canım biraz bulanik çıkmış biraz net ceksene piik bendce bu
T cizgisi c cizgisinden daha koyu yada ayni renkte olucak canim
Ayy hadi inşallah ya
C tden koyu sen bugün her ihtimale karşı değerlendir.yarin daha koyulaşir bence
Evet benim yumurtlama da t çizgisi c aynıydı çatlama günü c çizgisi t den bir tık koyuydu çatlama olmuştuT cizgisi c cizgisinden daha koyu yada ayni renkte olucak canim
C tden koyu sen bugün her ihtimale karşı değerlendir.yarin daha koyulaşir bence
Sanki aynı renkteler ya fotoğrafta farklı gözüküyorT cizgisi c cizgisinden daha koyu yada ayni renkte olucak canim
O zaman pik canimmSanki aynı renkteler ya fotoğrafta farklı gözüküyor
Çok şükür yumurtlama da olduO zaman pik canimm
Canım bencce pik değerlendir üç gün boyunca dün degerlendirdinmi yarın tekrar test yapEki Görüntüle 3314613
Dün böyleydi
Evet dün değerlendirdim gündüz degerlendirebilirsem akşam degerlendirmeyeyim değil mi yarın degerlendiririmCanım bencce pik değerlendir üç gün boyunca dün degerlendirdinmi yarın tekrar test yap
Üç gün değerlendir canım önemli sen daha önceki ay pik görmemiştin dimi canimEvet dün değerlendirdim gündüz degerlendirebilirsem akşam degerlendirmeyeyim değil mi yarın degerlendiririm
Yok canım gormedim hiç ovulasyon ile ilk defa bu ay gordumÜç gün değerlendir canım önemli sen daha önceki ay pik görmemiştin dimi canim
Ayy inşallah bubay gebelik görürüz demeki soğan kürü.işe.yaramiş yumurta için iyiYok canım gormedim hiç ovulasyon ile ilk defa bu ay gordum
Sohan suyu sayesindemi gordun pikiÜç gün değerlendir canım önemli sen daha önceki ay pik görmemiştin dimi canim
Evet ben soğan suyu sayesinde gördüm diye düşünüyorum birde infolic combi kullanıyorum belki o da ise yaradiSohan suyu sayesindemi gordun piki