- 17 Aralık 2022
- 2.942
- 1.029
- Konu Sahibi lavinya3434
- #1.101
İnşallah canım takipteyimYarın koyulaşir belki bir anda oluyor ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım takipteyimYarın koyulaşir belki bir anda oluyor ya
İnşallah koyulaşirİnşallah canım takipteyim
İyi geceler :) yumurtlama gününü bekliyorum bakalım bata 15 gün var ovulasyon testim pike yakın çıkıyor soğan kürü kullanmıştin değil miİyi akşamlar kızlar naptınız. Nasıl gidiyor. Bat bekleyen var mı ya da gebelik. Kızlar bir de silik olunca testler yumurtlama masajı yapın çatlama da sorun olduysa da yine aynı masajını uygulayip havuç tüketin çatlaması için. Bir de çiğ kabak çekirdeği tüketin. Benim bugün bat başladı .
Evet canım kullandım.İyi geceler :) yumurtlama gününü bekliyorum bakalım bata 15 gün var ovulasyon testim pike yakın çıkıyor soğan kürü kullanmıştin değil mi
Ha evet doğru kan testi de vermiştinEvet canım kullandım.
Evet canım vermiştim.Ha evet doğru kan testi de vermiştin
Canim nerdesin sen adet oldun muHmmm anladim canim kizlar kiloda etkiliyomus gebeligi kilonuz kac
Bugun gunumm bakalimm olucakmiyimmCanim nerdesin sen adet oldun mu
Ay inşallah olmazsın hamilelik haberini alirizBugun gunumm bakalimm olucakmiyimm
Canimm insallahh yaaa dua edinAy inşallah olmazsın hamilelik haberini aliriz
Ben dün yumurtlamayi gördüm canimmm çok şükür 14 gün kaldiiCanimm insallahh yaaa dua edin
İnsallah sizde bu ay gebe kalirsiniz
Senin kac gun varr
Ayyyy hadii insallahhhBen dün yumurtlamayi gördüm canimmm çok şükür 14 gün kaldii
Çok Erken yapmışsın canım inşallah bugün adet olmazsın belirti falan var miAyyyy hadii insallahhh
3 gun once test yaptim negatif ciktii
Yokk hic yokkk goguslerim siserdi acirdii oda yok anlamadimk yaaÇok Erken yapmışsın canım inşallah bugün adet olmazsın belirti falan var mi
Bekle bakalım bugün olmazsan yarın bı erken gebelik yapYokk hic yokkk goguslerim siserdi acirdii oda yok anlamadimk yaa
10 gun once kasigima agri girmeye basladii
İnsallah cikar yaaa negatiften korkuyorum artikkBekle bakalım bugün olmazsan yarın bı erken gebelik yap
Strese sokma kendini varsa çıkacaktırİnsallah cikar yaaa negatiften korkuyorum artikk
Bu ayda olmazsaa hayit tohumu bide aslan pencesi aldim onu icecemmStrese sokma kendini varsa çıkacaktır