- 20 Aralık 2022
- 4.222
- 1.686
- Konu Sahibi lavinya3434
- #1.081
Vallahi bir ânda oluyor herşeyAkşama tekrar yapsam mı yoksa yarın mi yapsam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallahi bir ânda oluyor herşeyAkşama tekrar yapsam mı yoksa yarın mi yapsam
Evet orası öyle her ihtimale karşı yapayım aksamVallahi bir ânda oluyor herşey
Aynen ben yine yaptım bir buçuk saatte su icmedim üsteki daha koyu sankiEvet orası öyle her ihtimale karşı yapayım aksam
T koyu alttakide üstekide bence hala yumurtlama güzel değerlendir inşallah tutarAynen ben yine yaptım bir buçuk saatte su icmedim üsteki daha koyu sanki
Bugün değerlendirdim yarın tekrar çok ağrım var yaT koyu alttakide üstekide bence hala yumurtlama güzel değerlendir inşallah tutar
Yumurtlama ya ondandır hadi güzel haberlerini duyalım inşallah benim testtim de koyulasmisBugün değerlendirdim yarın tekrar çok ağrım var ya
İnşallah canım ya seninde koyulaşiyor belki kür etki eder bu ay takip et gerekir se koyulasinca günde iki defa yapYumurtlama ya ondandır hadi güzel haberlerini duyalım inşallah benim testtim de koyulasmis
Acaba biz on gün içtik kur tutar mı ya bakıyorum kim 15 gün boyunca içmese heo tutumus kimse demiyor on gün içtim tutu gerçi ben yedi defa içtim tutu iki defa ama şüpheliyim bu aydan
İnşallah canım takipteyim bakalım ne olucak inşallah yarına siliklesmezİnşallah canım ya seninde koyulaşiyor belki kür etki eder bu ay takip et gerekir se koyulasinca günde iki defa yap
Bende hep öyle okudum hep günlerini tamamlamoslar belki tutar Allah bilirAcaba biz on gün içtik kur tutar mı ya bakıyorum kim 15 gün boyunca içmese heo tutumus kimse demiyor on gün içtim tutu gerçi ben yedi defa içtim tutu iki defa ama şüpheliyim bu aydan
Aynen olabilir artık akışına bırakacağız nasip artıkBende hep öyle okudum hep günlerini tamamlamoslar belki tutar Allah bilir
İnşallah canım takip et buraya atİnşallah canım takipteyim bakalım ne olucak inşallah yarına siliklesmez
Tabiki atarımİnşallah canım takip et buraya at
Saat 10:30 da yaptım çatlamış miTabiki atarım
Evet canım siliklesiyorSaat 10:30 da yaptım çatlamış mi
Evet catlamişEvet canım siliklesiyor
Canım sen ovulasyon testi yaptinmi bugünEvet canım siliklesiyor
Evet yine aynı çıktı silikCanım sen ovulasyon testi yaptinmi bugün
Yarın koyulaşir belki bir anda oluyor yaEvet yine aynı çıktı silik