- Konu Sahibi lavinya3434
Kimyasall olsadaa hamile kalabiliyorsun bence benim oda olmadiNeden acaba bizim ailede her yapana tuttu bana tutmayınca iş ciddi dedim bu arada bir kimyasal gecirdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimyasall olsadaa hamile kalabiliyorsun bence benim oda olmadiNeden acaba bizim ailede her yapana tuttu bana tutmayınca iş ciddi dedim bu arada bir kimyasal gecirdim
Günaşırı dene alamasanda test demek istedimEn son dediğini pek anlamdım canım mecbur akışına bırakıcam bakalım yarın sorucam ovulasyon test fiyatlarını
Bendede pko varr esin ilc tedavisi goruyormuPcos ve eşimin değeri biraz dusuk
Ben testle denemedim yaa canimmGünaşırı dene alamasanda test demek istedim
İşte ondan sonra bir türlü olmadı doktor değiştirdim iyi bir doktora gittim o da diyetisyene yönlendirdi iki ay sağlıklı beslen pcos azalır sonra tedavi dedi bu süreçte de değerlendir dedi şimdi diyet sürecindeyimKimyasall olsadaa hamile kalabiliyorsun bence benim oda olmadi
Başlayacak ona da verdi doktor da ilacı alamadık henuzBendede pko varr esin ilc tedavisi goruyormu
Kilon fazlami canimİşte ondan sonra bir türlü olmadı doktor değiştirdim iyi bir doktora gittim o da diyetisyene yönlendirdi iki ay sağlıklı beslen pcos azalır sonra tedavi dedi bu süreçte de değerlendir dedi şimdi diyet sürecindeyim
Çok değil ama pcos da biraz kilo verince yumurta kalitesi vb daha iyi oluyor dedi beslenme düzeltmeden ilaç sadece yumurtayı sisirir dedi doktorum bütüncül tıp uyguluyor ondan öyle istedi insülin direnci oluyor pcos da onu kırmak için birde kendi diyetisyeni var o soğan kürü onerdiKilon fazlami canim
Ya gün aşırı yapicam mecbur akışına.birakicam sen nasıl yaptın test falan mı yaptın kaç gün için kürüGünaşırı dene alamasanda test demek istedim
Canimm diyetinde ne var pekii varsa foto atarmsinÇok değil ama pcos da biraz kilo verince yumurta kalitesi vb daha iyi oluyor dedi beslenme düzeltmeden ilaç sadece yumurtayı sisirir dedi doktorum bütüncül tıp uyguluyor ondan öyle istedi insülin direnci oluyor pcos da onu kırmak için birde kendi diyetisyeni var o soğan kürü onerdi
3. Gün 15. Gün arası doktor evde test yap dedi ama ben gelecek ay yapacağım bu ay yapmadimYa gün aşırı yapicam mecbur akışına.birakicam sen nasıl yaptın test falan mı yaptın kaç gün için kürü
Bendeee yapicamm bu ayy insallahh3. Gün 15. Gün arası doktor evde test yap dedi ama ben gelecek ay yapacağım bu ay yapmadim
Özelden attimCanimm diyetinde ne var pekii varsa foto atarmsin
Bende ayın üç dordune kadar icicicem ondan sonra bırakıcam ben günde iki defa içiyorum3. Gün 15. Gün arası doktor evde test yap dedi ama ben gelecek ay yapacağım bu ay yapmadim
Bana bir defa verdi sabah aç karinaBende ayın üç dordune kadar icicicem ondan sonra bırakıcam ben günde iki defa içiyorum
Ben iki defa aç içiyorum sabah akşam öyle biliyorumBana bir defa verdi sabah aç karina
Sen içerken alışana bıraktın o zaman bu ay bu kürü yapmama rağmen bazı yorumlar beni korkutuyor vallaBana bir defa verdi sabah aç karina
Hangi yorumlarrSen içerken alışana bıraktın o zaman bu ay bu kürü yapmama rağmen bazı yorumlar beni korkutuyor valla
Pcos da korkma başka bir sorun varsa yapmaSen içerken alışana bıraktın o zaman bu ay bu kürü yapmama rağmen bazı yorumlar beni korkutuyor valla
Yok başka bir sıkıntı yok bende sadece kürtaj oldum istiyorum onun için faydasını gördüm daha önce o yüzden ama bazıları yorum yapıyor insan devam etmeye çekiniyor vallahiPcos da korkma başka bir sorun varsa yapma