• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak için soğan kürü

Ben de erken yumurtlama oluyor 14 olunca yumurtlama.gozukuyor test aldım yapicam ben adet günü başladım tam yumurtlama günü on dört oluyor iceli adete başladım ben
Canimm sen ili defami deniceksin ovulasyon testinle yumurtlama belirtilerin neler

Aynen birak bencedee acaba ben bu ay bidahami yapsamm kürü
Öyle yapicam.canum bence yapma altı ayda bir yapılıyor Muş bende sekiz ay geçti üstünden yapali.ben bir şey olmadan hamile kalmak istedim ama olmuyor hep enfeksiyon var mecbur soğan kürüne başvuruyorum

Öyle yapicam.canum bence yapma altı ayda bir yapılıyor Muş bende sekiz ay geçti üstünden yapali.ben bir şey olmadan hamile kalmak istedim ama olmuyor hep enfeksiyon var mecbur soğan kürüne başvuruyorum
Olsun bndede pko varr enfksiyonn dert degil bnce

Canim iliskiden sonra ayaklarini havayami dikiyosun
Canım ben hiç böyle bir şeyi umursamadım üç gebelik yaşadım yapmadim hemen ayağa kalkan birisiyim ama üç gebelik oldu bu sefer söylenenleri yapicam ayağımı havaya kaldırcam bu sefer

Olsun bndede pko varr enfksiyonn dert degil bnce
Evet o daha sıkıntı ama öyle olup hamile kalan çok canım diğer formlara bak çok şey öneren var hayit tohumu clife macunu falan ne işe yarar bilmem yanlış olmasın ama yapanları oku

Back