- Konu Sahibi lavinya3434
Yok ya bence bir zarari yokYok başka bir sıkıntı yok bende sadece kürtaj oldum istiyorum onun için faydasını gördüm daha önce o yüzden ama bazıları yorum yapıyor insan devam etmeye çekiniyor vallahi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ya bence bir zarari yokYok başka bir sıkıntı yok bende sadece kürtaj oldum istiyorum onun için faydasını gördüm daha önce o yüzden ama bazıları yorum yapıyor insan devam etmeye çekiniyor vallahi
Bence onlar başka sorunu olanlar çikolata kisti normal kist vbYok başka bir sıkıntı yok bende sadece kürtaj oldum istiyorum onun için faydasını gördüm daha önce o yüzden ama bazıları yorum yapıyor insan devam etmeye çekiniyor vallahi
Adet günü içme diyorlar rahmi inceltir yada yumurtlama ya denk gelirse tutmaz saglisiz olur gibi falan yada daha cok kanamam olduğu gibi yorumlar ben hiç bir sıkıntısını görmedimHangi yorumlarr
Hsg cektirsemmi kizlar tupler durduk yere tikanmiyor demeBence onlar başka sorunu olanlar çikolata kisti normal kist vb
Bende öyle düşünüyorumYok ya bence bir zarari yok
Herhalde çünkü en çok yorum kisti olanlardan geliyor bazıları diyor içmeyin kist yapıyor falan ama ben o kadar doktora gittim biri kist demedi var ben en son altı ay önce denedimBence onlar başka sorunu olanlar çikolata kisti normal kist vb
Canim senin cocuklar kac yasinda ilk cocugun evlendikten kac ay sonra olmustuuHerhalde çünkü en çok yorum kisti olanlardan geliyor bazıları diyor içmeyin kist yapıyor falan ama ben o kadar doktora gittim biri kist demedi var ben en son altı ay önce denedim
Canım benim bir kızım var benim iltihap vardı ve adetim çok sancılı geçer bir büyük tavsiyesiyle basldim kuruye ve oda üç defa kuru sayesinde hamile kalmış insan ben kizimda marta evlendim Mayıs'ta bir aylık hamileydim kuru bir hafta sabah akşam içtim diğerlerinde aynı ama biri boş gebelik oldu diğeri kalbi durdu ikiside sağlıksız oldu canımCanim senin cocuklar kac yasinda ilk cocugun evlendikten kac ay sonra olmustuu
Ne guzel hemen kalmissinnCanım benim bir kızım var benim iltihap vardı ve adetim çok sancılı geçer bir büyük tavsiyesiyle basldim kuruye ve oda üç defa kuru sayesinde hamile kalmış insan ben kizimda marta evlendim Mayıs'ta bir aylık hamileydim kuru bir hafta sabah akşam içtim diğerlerinde aynı ama biri boş gebelik oldu diğeri kalbi durdu ikiside sağlıksız oldu canım
Evet öyle oldu ama şimdi olmuyor işte kendiliğinden soğan kürü yapmak.zorundayim.Ne guzel hemen kalmissinn
Bence kalicaksinnEvet öyle oldu ama şimdi olmuyor işte kendiliğinden soğan kürü yapmak.zorundayim.
İnşallah canım psikolojikmen çok kötüyüm iki defa oldum kürtaj ve bir yanım hep eksik boş inşallah seninde bu ay olur canımBence kalicaksinn
Canim bence sukur et bi tane var yineİnşallah canım psikolojikmen çok kötüyüm iki defa oldum kürtaj ve bir yanım hep eksik boş inşallah seninde bu ay olur canım
Aynen zaten her gün şükür ediyorum canım tek desteğimCanim bence sukur et bi tane var yine
İnsallah bizimde olur rabbimin izniyleAynen zaten her gün şükür ediyorum canım tek desteğim
İnşallah canım herkese dua ediyorum ben inşallah Allah sanada olmayanlarada nasip etsinİnsallah bizimde olur rabbimin izniyle
Amin insallahhhhhhhhİnşallah canım herkese dua ediyorum ben inşallah Allah sanada olmayanlarada nasip etsin
Bence tamamla canimm saglikli ymurta acisindanda iyiiKızlar bir şey sorucam benim adetdun bitti soğanlı su içiyorum biliyorsunuz adetimin ilk gününden beri altinci gün olucak yarın bende adet bitti korunmayacagim 28 günde bir adet oluyorum bazen 30 oluyor bu ay 28 oldu 14 gün sonra yumurtlama Ekim 7 yumurtlama oluyor ben soğan suyu içmeye devam bir hafta gitsin istiyorum ben ovulasyon testi sipariş ettim iki güne kadar elime ulaşır yumurtlama yi gördüğüm an bırakayım mi kürü yoksa on beş gün tamamlayın mi acaba