- Konu Sahibi lavinya3434
Ben hic sormadim ama bence soylerSoyler canimm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hic sormadim ama bence soylerSoyler canimm
Aynen inşallah.canimBilemedim ki ya korktum bende inşallah yumurtlamadir geçti zaten lekeliydi suanlik bişi yok yarın doktora gideceğim inşallah yumurtlamadir
Evet canım bir hafta tek içtim ben o zaman yumurtlama falan bilmiyordum sadece iltihabı.soktugunu duymuştum sonra baktım hamilelik için de oluyormuş zaten ben o an hamileymişim öğrendiğimde evlendim bir buçuk ay sonra hamileydim o şanstir.diye düşündüm ama sonraki hamilelikte dde ikna oldum soğan kürü işe yarıyorCanim ilk cocugun hemen oldumu
Sansimi deniyim bakalımBen hic sormadim ama bence soyler
Bncede sen ne zaman evlendinSansimi deniyim bakalım
İlk ay olmadi diye cok korktum megersem oluyomus oyleBncede sen ne zaman evlendin
Eylül 2022 senBncede sen ne zaman evlendin
Agustos 2022Eylül 2022 sen
Test yaptinmiBende içtim bu ay adetin 3. Gününden 15. Gününe kadar verdi pcos için diyetisyen çok fazla akıntım oldu sarı sarı çamaşır dayanmiyordu bakalım sonuç ne olacak 10 gündür göğüs ağrım var bat pazar
Kac yildir deniyordunBende içtim bu ay adetin 3. Gününden 15. Gününe kadar verdi pcos için diyetisyen çok fazla akıntım oldu sarı sarı çamaşır dayanmiyordu bakalım sonuç ne olacak 10 gündür göğüs ağrım var bat pazar
İnşallah tutmuştur.canim bende buna y iciyorum yarın beşinci gün ben yumurtlama yi.nasil yapicam ya bu ay istiyoruz yaptığım ay sadece bir hafta tek içtim on gün gitmedi ve o zaman hamile kalmıştım iki sefer acaba yine öylemi yapsam uygulama yedi Ekim yumurtlama ovulasyon da çok pahalı ya hiç te yapmadim bana bir fikir verrin yaBende içtim bu ay adetin 3. Gününden 15. Gününe kadar verdi pcos için diyetisyen çok fazla akıntım oldu sarı sarı çamaşır dayanmiyordu bakalım sonuç ne olacak 10 gündür göğüs ağrım var bat pazar
Yok sanmıyorum aşılama bile tutmayınca adeti bekliyecegim bakayimTest yaptinmi
Doktordan ucuz emin ol ovulasyon dene ya da akışa bırak gunaifida zaten ihtimal çok yuksekİnşallah tutmuştur.canim bende buna y iciyorum yarın beşinci gün ben yumurtlama yi.nasil yapicam ya bu ay istiyoruz yaptığım ay sadece bir hafta tek içtim on gün gitmedi ve o zaman hamile kalmıştım iki sefer acaba yine öylemi yapsam uygulama yedi Ekim yumurtlama ovulasyon da çok pahalı ya hiç te yapmadim bana bir fikir verrin ya
Kac yildir deniyordun
8 ay normal 9 ay tedavi toplam bbirbucuk yıl gibiKac yildir deniyordun
Asilama genellikle tutmayabiliyorYok sanmıyorum aşılama bile tutmayınca adeti bekliyecegim bakayim
Sorun ne canim8 ay normal 9 ay tedavi toplam bbirbucuk yıl gibi
Neden acaba bizim ailede her yapana tuttu bana tutmayınca iş ciddi dedim bu arada bir kimyasal gecirdimAsilama genellikle tutmayabiliyor
En son dediğini pek anlamdım canım mecbur akışına bırakıcam bakalım yarın sorucam ovulasyon test fiyatlarınıDoktordan ucuz emin ol ovulasyon dene ya da akışa bırak gunaifida zaten ihtimal çok yuksek
Pcos ve eşimin değeri biraz dusukSorun ne canim