- Konu Sahibi lavinya3434
Evet yorumlarda görmüştüm soğan suyu içip hamile kalmış Allah isteyen herkese nasip etsin
[/QUOTE
İnsalahh canim ya insallahhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet yorumlarda görmüştüm soğan suyu içip hamile kalmış Allah isteyen herkese nasip etsin
[/QUOTE
İnsalahh canim ya insallahhh
Evet bugün benim 5. Günüm sabah akşam mi içiyorsun kürü
İnşallah bu ay olur bazıları ilk ay bazıları ikinci ay oluyor canım benim hep ilk aydan oldu enfeksiyon var bende anca bu kür temizliyorCanim ben yaptimdaa ama maleseff gebelik olusmadii bakalim bu ay olucakmii
Bendede vardi canimm idrar yolu enfeksiyonu malesef ama temizlediiİnşallah bu ay olur bazıları ilk ay bazıları ikinci ay oluyor canım benim hep ilk aydan oldu enfeksiyon var bende anca bu kür temizliyor
Şifa olsun inşallahEvetbsabah kahvaltı dan yarım saat önce akşam yemeğinden yarım saat önce içiyorum adet günü başladım ben
Amin inşallahŞifa olsun inşallah
Bende de hep oluyor ya bu dört gündür içiyorum rahatım yaBendede vardi canimm idrar yolu enfeksiyonu malesef ama temizledii
Senin ilk hemen oldumu canimAmin inşallah
Adetine kac gün var yumurtlama mi yafa soğan kürü yapıyor bazen diye duydum
Evet bir hafta tek icebiliyorum hepSenin ilk hemen oldumu canim
Canim ilk cocugun hemen oldumuEvet bir hafta tek icebiliyorum hep
Yok canim bendee olmadi acaba yerlesme kanamasimi yumurtlama kanamasimi adetine var daha deme
27 gün var daha adetin 15. Gunundeyim daha yerleşme değildir yumurtlama olabilirYok canim bendee olmadi acaba yerlesme kanamasimi yumurtlama kanamasimi adetine var daha deme
Bilemedim ki ya korktum bende inşallah yumurtlamadir geçti zaten lekeliydi suanlik bişi yok yarın doktora gideceğim inşallah yumurtlamadirAdetine kac gün var yumurtlama mi yafa soğan kürü yapıyor bazen diye duydum
Yumurtlama o zaman canimm27 gün var daha adetin 15. Gunundeyim daha yerleşme değildir yumurtlama olabilir
İnşallah yumurtlamadir yarın bi doktora gideyim bakayımYumurtlama o zaman canimm
Bugun iliskiye gir canim eşinleİnşallah yumurtlamadir yarın bi doktora gideyim bakayım
Değerlendireyim bari peki ben doktora gittiğim zaman eğer yumurtlama varsa boyutunu sorsam söyler miBugun iliskiye gir canim eşinle
Soyler canimmDeğerlendireyim bari peki ben doktora gittiğim zaman eğer yumurtlama varsa boyutunu sorsam söyler mi