- 17 Aralık 2022
- 2.943
- 1.029
- Konu Sahibi lavinya3434
Bu sefer öyle yapicam bakalım ne olucak inşallah tutarYaaa aslinda akmamasi lazim bu ay bidaha dene bide yumurtlama zamaninda kullanicaksin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu sefer öyle yapicam bakalım ne olucak inşallah tutarYaaa aslinda akmamasi lazim bu ay bidaha dene bide yumurtlama zamaninda kullanicaksin
İnsallahh canim yarin doktora gittikten sonnra haber verrBu sefer öyle yapicam bakalım ne olucak inşallah tutar
Tabiki mutlaka haber vericemİnsallahh canim yarin doktora gittikten sonnra haber verr
Sende idrar yolu enfeksiyonu varmi pekiiTabiki mutlaka haber vericem
Hayır yok sende var miSende idrar yolu enfeksiyonu varmi pekii
Evet malesef yaa ama arada oluyor yanma oluyor idrarimi tutunca oluyorHayır yok sende var mi
Enfeksiyon için doktor ilaç flan vermedi mi bildiğim kadarıyla o da hamileliğe engel oluyormuşEvet malesef yaa ama arada oluyor yanma oluyor idrarimi tutunca oluyor
Verdidee surekli tekrarliyordu sogan suyu icince gectii şükürEnfeksiyon için doktor ilaç flan vermedi mi bildiğim kadarıyla o da hamileliğe engel oluyormuş
Canim ben yaptimdaa ama maleseff gebelik olusmadii bakalim bu ay olucakmiiKızlar sizde benim gibi soğan kurune mi basladiniz bende yapiyorum dört gün oldu daha önce soğan kuruyle iki defa hamile kaldım kızımda bir hafta içtim kaldı sonra ikinci gebelik oldu bir vakit sonra boş gebelik oldu sonra altı ay ara verdim o ay soğan kürü içtim bir hafta yine o ay hamile kaldım bakalım bu ayda yapıyorum
Evet bugün benim 5. Günüm sabah akşam mi içiyorsun kürüKızlar sizde benim gibi soğan kurune mi basladiniz bende yapiyorum dört gün oldu daha önce soğan kuruyle iki defa hamile kaldım kızımda bir hafta içtim kaldı sonra ikinci gebelik oldu bir vakit sonra boş gebelik oldu sonra altı ay ara verdim o ay soğan kürü içtim bir hafta yine o ay hamile kaldım bakalım bu ayda yapıyorum
Çok şükür hamilelik oluşmadı ama enfeksiyon için iyi gelmişVerdidee surekli tekrarliyordu sogan suyu icince gectii şükür
Evett iyi geldii gercektennÇok şükür hamilelik oluşmadı ama enfeksiyon için iyi gelmiş
Umarım bizede iyi gelirEvett iyi geldii gercektenn
İnsallahhhUmarım bizede iyi gelir
Nerde oturuyorsun senİnsallahhh
Konya senNerde oturuyorsun sen
AydınKonya sen
Evet yorumlarda görmüştüm soğan suyu içip hamile kalmış Allah isteyen herkese nasip etsinBurdan betul diye bir kizdaa hamileymiş