- Konu Sahibi lavinya3434
Aaa kucukmussun dahaa kac yasinda evlendinGerçekten cok stresli düşünmemek elde değil ama stresde olmamasını engelliyor hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Ben 19 yaşındayim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa kucukmussun dahaa kac yasinda evlendinGerçekten cok stresli düşünmemek elde değil ama stresde olmamasını engelliyor hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Ben 19 yaşındayim
Bide cevree baskisi da etkiliyor beniAaa kucukmussun dahaa kac yasinda evlendin
18 de evlendimAaa kucukmussun dahaa kac yasinda evlendin
Aman hiç takmamaya çalış insanı çok strese sokuyorlarBide cevree baskisi da etkiliyor beni
Daha yasimiz kucuk ama insallah olur ya18 de evlendim
Takmamaya calisiyorumdaa olmuyorrAman hiç takmamaya çalış insanı çok strese sokuyorlar
Allah'ın bir bildiği vardır elbet zamana bırak sürekli düşünme ovulasyon testi kullaniyormusunTakmamaya calisiyorumdaa olmuyorr
Hayir hic kullanmadimAllah'ın bir bildiği vardır elbet zamana bırak sürekli düşünme ovulasyon testi kullaniyormusun
Hayır cekilmedim birde ovulasyon testini dene yumurtlama günlerimi takip et hemHayir hic kullanmadim
Hsg cktinmi
Sen deniyormusun ovulasyon testiiHayır cekilmedim birde ovulasyon testini dene yumurtlama günlerimi takip et hem
Evet deniyorum ama 2. Çizgi hiç çıkmadı goguslerimde de hassasiyet var anlamadım gittiSen deniyormusun ovulasyon testii
Adetin gectimiEvet deniyorum ama 2. Çizgi hiç çıkmadı goguslerimde de hassasiyet var anlamadım gitti
Ovulasyon testini kac aydir kullaniyorsunAdetin gectimi
Yok daha adetime çok varAdetin gectimi
6-7 aydır kullanıyorumOvulasyon testini kac aydir kullaniyorsun
Soğan suyu iciyorsan oda hassasiyet yapiyorr bende oyle olmustuYok daha adetime çok var
Adet bittikten sonra basliyosun deme yapmaya 30 gun yapiyorsun ovulasyon testini6-7 aydır kullanıyorum
Evet içiyorum bugün 5. Gün oldu yarın da doktora gideceğim bakalımSoğan suyu iciyorsan oda hassasiyet yapiyorr bende oyle olmustu
7 aydir hic yumurtlama gormedinmiEvet içiyorum bugün 5. Gün oldu yarın da doktora gideceğim bakalım
Bende geç yumurtlama oluyor gerçi hiç yumurtlama günlerimi bulamadım testi yaparken adetin 7. 8. Günleri başlıyorum testeAdet bittikten sonra basliyosun deme yapmaya 30 gun yapiyorsun ovulasyon testini