- 17 Aralık 2022
- 2.943
- 1.029
- Konu Sahibi lavinya3434
Hayır hiç görmedim7 aydir hic yumurtlama gormedinmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır hiç görmedim7 aydir hic yumurtlama gormedinmi
Nasil gormedin doktoruna soyledinmi pekiBende geç yumurtlama oluyor gerçi hiç yumurtlama günlerimi bulamadım testi yaparken adetin 7. 8. Günleri başlıyorum teste
Pkomu var pkosmu sendeHayır hiç görmedim
Evet söyledim pkos haricinde hiçbir sıkıntı yok dedi ilaç falanda vermedi yumurtlama için o yüzden bu gideceğim 5. Doktor olucakNasil gormedin doktoruna soyledinmi peki
Pkos var sende de var miPkomu var pkosmu sende
Bendee gidecegim 2 ekimde bende pko var canimmEvet söyledim pkos haricinde hiçbir sıkıntı yok dedi ilaç falanda vermedi yumurtlama için o yüzden bu gideceğim 5. Doktor olucak
Pko çok yumurta oluyor değil miBendee gidecegim 2 ekimde bende pko var canimm
Küçuk kucuk kist var dediPko çok yumurta oluyor değil mi
Doktora gittin mi ne dediler tedaviye başlamışmiydin daha onceKüçuk kucuk kist var dedi
Daha baslamadik gidicem iste basliyacaz insallahhDoktora gittin mi ne dediler tedaviye başlamışmiydin daha once
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah kendini çok fazla strese sokmamaya çalış hiç düşünme oyalanacak şeyler bul kendine stres de engel oluyor hamile kalmamızaDaha baslamadik gidicem iste basliyacaz insallahh
Malesefff oyle ama esimde teselli etmeye calsiiyor sagolsun ama ne biliyimHakkımızda hayırlısı olsun inşallah kendini çok fazla strese sokmamaya çalış hiç düşünme oyalanacak şeyler bul kendine stres de engel oluyor hamile kalmamıza
Gerçi insan düşünmeden edemiyor orası ayrıMalesefff oyle ama esimde teselli etmeye calsiiyor sagolsun ama ne biliyim
Ovulasyon testinide denicemm jel var birde onuda denicemmGerçi insan düşünmeden edemiyor orası ayrı
Birgebeningunlugundeki jel miOvulasyon testinide denicemm jel var birde onuda denicemm
Evett canmmm sende al bnceeBirgebeningunlugundeki jel mi
Ben aldım 2 tanesini kullandım geçen ay hamilelik oluşmadı bu ay tekrar deneyeyimEvett canmmm sende al bncee
Meni hic akmiyor demeBen aldım 2 tanesini kullandım geçen ay hamilelik oluşmadı bu ay tekrar deneyeyim
Bende ilk kullandihim zaman akma olmustuMeni hic akmiyor deme
Yaaa aslinda akmamasi lazim bu ay bidaha dene bide yumurtlama zamaninda kullanicaksinBende ilk kullandihim zaman akma olmustu