- 31 Temmuz 2023
- 273
- 68
- 13
- 28
- Konu Sahibi lavinya3434
-
Belki de bu ay etkisini göreceksin. Yumurtlama günlerini iyi takip et ve gün aşırı ilişki olsun. İlişkiden hemen sonra ayağa kalkma en azından 30 dk bekle. Beslenmene dikkat et. badem ceviz kuru incir kabak çekirdeği tüket. Bol su iç lütfen. Kilo problemi varsa uygun diyet uygula yürüyüş yap canımBen son 1 hafta hazir suyla yaptim
Ayy insallah yaa keciboynuzu pekmezi aldimmBelki de bu ay etkisini göreceksin. Yumurtlama günlerini iyi takip et ve gün aşırı ilişki olsun. İlişkiden hemen sonra ayağa kalkma en azından 30 dk bekle. Beslenmene dikkat et. badem ceviz kuru incir kabak çekirdeği tüket. Bol su iç lütfen. Kilo problemi varsa uygun diyet uygula yürüyüş yap canım
Insallah insallahİnsallah bizde anne olucazz
İnsallah Allah büyüktür ben 15 Ağustos da başladım soğan suyuna bu gün sanki adet olacakmis gibi hissedersiniz ya öyle hafif hafif bi ağrı var yumurtalıklarımda hissediyorum insallah ise yarıyordur10 aylik evliyim hamile kalamadim incir havuc folik kullaniyorum combinol . Pcos var bende de dr hamile kalirsin dedi insallah kalir miyiz ya
Canim neden bu kadar uzun yaptin neredeyse 1 ay olmus birak benceİnsallah Allah büyüktür ben 15 Ağustos da başladım soğan suyuna bu gün sanki adet olacakmis gibi hissedersiniz ya öyle hafif hafif bi ağrı var yumurtalıklarımda hissediyorum insallah ise yarıyordur
Sen kac yillik evlisin ne zamandir istiyorsunİnsallah Allah büyüktür ben 15 Ağustos da başladım soğan suyuna bu gün sanki adet olacakmis gibi hissedersiniz ya öyle hafif hafif bi ağrı var yumurtalıklarımda hissediyorum insallah ise yarıyordur
2 sene olucak önümüzdeki ay 5 aydır da deniyoruz hala pozitifi göremedim malesef insallah bu ay görürüzzz hep birlikteSen kac yillik evlisin ne zamandir istiyorsun
Yanlış yazmışım canım 15 eylülde başladım 4 gün oldu dahaCanim neden bu kadar uzun yaptin neredeyse 1 ay olmus birak bence
Ayy hadi insallahh pkosmu var sende gerci seninde daha erken2 sene olucak önümüzdeki ay 5 aydır da deniyoruz hala pozitifi göremedim malesef insallah bu ay görürüzzz hep birlikte
Evet bende de pcos var insan korkuyo açıkçası belli bir zaman geçince yaAyy hadi insallahh pkosmu var sende gerci seninde daha erken
1 ay denedim olmadi biraktimOvulasyon testiyle denedinmi
Insallah hamilesindir yaaİnsallah Allah büyüktür ben 15 Ağustos da başladım soğan suyuna bu gün sanki adet olacakmis gibi hissedersiniz ya öyle hafif hafif bi ağrı var yumurtalıklarımda hissediyorum insallah ise yarıyordur
Bence denemeyi birakma1 ay denedim olmadi biraktim
Hangi marka kullaniyorsun birgebeningunlugu cok iyiBence denemeyi birakma
Canim bendee bu ay denicemm insallahhh jel balik yagida alicammHangi marka kullaniyorsun birgebeningunlugu cok iyi
1 ay daha bebek olmazsa 1000 tl ye danişmanlik alicam Ebru abladan çok basariliCanim bendee bu ay denicemm insallahhh jel balik yagida alicamm
Aaa varmi oyle bisey bendee aliyim vallaha1 ay daha bebek olmazsa 1000 tl ye danişmanlik alicam Ebru abladan çok basarili
Evet instagramda birgebeningunluguAaa varmi oyle bisey bendee aliyim vallaha
Biliyorum o sayfayi o kadin danismanliktami yapiyorEvet instagramda birgebeningunlugu
Evet cok da basarili olmazsa bende yapicamBiliyorum o sayfayi o kadin danismanliktami yapiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?