- Konu Sahibi lavinya3434
Canimm sendemi istiyosun bebiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canimm sendemi istiyosun bebiş
Evt. Daha 3bucuk aylk evliyim ama pco korkutuyor beni. Umutsuzluga kapilmak istemiyorum ama yazilanlari okudukca takiyorum kafamaCanimm sendemi istiyosun bebiş
Daha cokk yenisin yaaaa erken kafana takmak icinnEvt. Daha 3bucuk aylk evliyim ama pco korkutuyor beni. Umutsuzluga kapilmak istemiyorum ama yazilanlari okudukca takiyorum kafama
Daha cokk yenisin yaaaa erken kafana takmak ichayrlis
Haklisinz ama iste insan biran once olsun istiyor yaşimda geçiyor. Neyse iyi dusunelim iyi olsun:)Daha cokk yenisin yaaaa erken kafana takmak icinn
Merhaba kızlar hamile kalmak için soğan kürünü uygulayanlar var mı?
Yaşın kaç canim butun testlerinn yapildimiHaklisinz ama iste insan biran once olsun istiyor yaşimda geçiyor. Neyse iyi dusunelim iyi olsun:)
Ben kullandim iyi geldi enfeksiyojum gittiÇok dikkatlı olun. Bazılarında faydalı gibi dursa bazende kist vs oluşturuyor.
Ben kullandim iyi geldi enfeksiyojum gitti
Senin varmi bebisİşte diyorum ya çok dikkatli olmak lazım.
Ablam miyomlarını silsin diye kullandı iki katına çıktı.
Bi arkadaşımda kistleri çoğaldı.
Bazılarıda sildi yok etti diyor.
Kürü yaptığım ay hamile kaldımÇok dikkatlı olun. Bazılarında faydalı gibi dursa bazende kist vs oluşturuyor.
Ben yaptim bu ayy kalamadim malesefKürü yaptığım ay hamile kaldım
Senin varmi bebis
Sorun ne canimmYok canım. Bende senelerdir bekliyorum maalesef olmadı.
Kürü yaptığım ay hamile kaldım
Kac senedir bekliyosunÇok sevindim adına. Sağlıkla gelsin
Kürü söylendiği gibi yapmakta fayda var. Mesela hazır su ile yapılmalı belki de fayda görmeyenler tam olarak dikkat edip yapmadıÇok dikkatlı olun. Bazılarında faydalı gibi dursa bazende kist vs oluşturuyor.
Ben son 1 hafta hazir suyla yaptimKürü söylendiği gibi yapmakta fayda var. Mesela hazır su ile yapılmalı belki de fayda görmeyenler tam olarak dikkat edip yapmadı
Çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsinÇok sevindim adına. Sağlıkla gelsin
Yasim 33 evt degerlerim normal doktor sokinti olmaz dedi ama işte sabredicezYaşın kaç canim butun testlerinn yapildimi
İnsallah bizde anne olucazzYasim 33 evt degerlerim normal doktor sokinti olmaz dedi ama işte sabredicez