- 17 Mart 2023
- 399
- 111
- 29
- Konu Sahibi lavinya3434
Bende de sadece ultrason a göre pco sun dediUltrason goruntusu canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de sadece ultrason a göre pco sun dediUltrason goruntusu canim
Evett canimm banada dediBende de sadece ultrason a göre pco sun dedi
Ne zorluklar yaşıyoruz farkinda misin yaaEvett canimm banada dedi
Hamdolsun Rabbimin izniyle olacak insallaahNe zorluklar yaşıyoruz farkinda misin yaa
Aminnn insallahhHamdolsun Rabbimin izniyle olacak insallaah
İnsallahhhhAminnn insallahh
Ben geçen ay soğan suyu içtim bu ayda 5 gün gecikmem var ama hiç hamilelik belirtim yok test için daha beklicemKizlar ne yaptiniz
Ayyyyy hamilemisinn acaba ypsana testBen geçen ay soğan suyu içtim bu ayda 5 gün gecikmem var ama hiç hamilelik belirtim yok test için daha beklicem
İlk ay tutmadimi pekiBen geçen ay soğan suyu içtim bu ayda 5 gün gecikmem var ama hiç hamilelik belirtim yok test için daha beklicem
İlk ay eşimle aynı şehirlerde değildik ilişkimiz olmadı ve hala adet olmadım gebelik belirtim olmadığı için testi erteliyor çünkü aylardır negatif gördüğüm için korkuyorum açıkçasıİlk ay tutmadimi peki
Adetim 6 gün oldu geçeli ilk başlarda benimde adet ağrılarım vardı artık onlarda yok sadece kasılta batma hissiAdetim 2 gun gecikti ama sancim var korkuyorum adet olcam diye yarin belki test yapcam dua edin
Bence test yapmalisinAdetim 6 gün oldu geçeli ilk başlarda benimde adet ağrılarım vardı artık onlarda yok sadece kasılta batma hissi
Negatif görürürm diye korkuyorumBence test yapmalisin
Ve eve hiç test almadım evde olsa 40 kez yapmıştımBence test yapmalisin
Bencdee yapmalisin canimmVe eve hiç test almadım evde olsa 40 kez yapmıştım
O zaman yarın alayım bi belirti olsa daha emin olacaktım ama illaki belirti şart mı bilmedimBencdee yapmalisin canimm
Bazen belirti olmuyor canim ama kasik batman varmisO zaman yarın alayım bi belirti olsa daha emin olacaktım ama illaki belirti şart mı bilmedim
Ben ilk çocuğumda da belirti yaşadığımı hatırlamıyorum zaten o zaman tecrübesiydim anlam veremedim adet gene böyle çok geçmişti bir test yapmıştım öyle öğrendim zaten belirti yaşamıyorum ben galibaBazen belirti olmuyor canim ama kasik batman varmis