- Konu Sahibi lavinya3434
İyimis valla bende yaparim belkiEvet cok da basarili olmazsa bende yapicam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyimis valla bende yaparim belkiEvet cok da basarili olmazsa bende yapicam
Ovülasyon testi kullaniyor musun ve pco belirtilerin neler canimİyimis valla bende yaparim belki
Canim adetim ilk basta duzenliydi sonra 1 hafta falan gecikti tekrar duzene girdi simdiOvülasyon testi kullaniyor musun ve pco belirtilerin neler canim
Doktor ne belirtilere dayanarak pcos dedi peki. Kilo mu tüylenme mi ultrason goruntusu mu hormon kan testi miCanim adetim ilk basta duzenliydi sonra 1 hafta falan gecikti tekrar duzene girdi simdi
Amh 0.04 FSH 24tup bebk bile çok düşük deneme şansı oluyor ben şimdi ne yapicagim eşimede diyemedimAmh dusuk olunca bunlarda yukseliyormus dogrumu
Yok normaldi yüksek çıkmadı. Bu seferYani yuksekmi amh dusuklugunu ogrendiginde oda yuksek cikmismiydi
Bu ay deniyorum bakalım iki gün daha içip bırakcam 14 . gün oluyor yumurtlama. adetin 9 . Gün başladım bugün 11. GünüKürü yaptığım ay hamile kaldım
Eşinle paylaş bence canımmAmh 0.04 FSH 24tup bebk bile çok düşük deneme şansı oluyor ben şimdi ne yapicagim eşimede diyemedim
Ultrason goruntusu canimDoktor ne belirtilere dayanarak pcos dedi peki. Kilo mu tüylenme mi ultrason goruntusu mu hormon kan testi mi
bugün hastane doktor dedi eşimden sperm testi istedi benden rahim filmiEşinle paylaş bence canımm
Diger testler yapildimiAynen
bugün hastane doktor dedi eşimden sperm testi istedi benden rahim filmi
Canim diger hormonlarr nasildii pekiiYapıldı canım hormon yapılmıştı amh 0.04 çıktı bugün tekrar hormon testi yaptı hsg çekil 1 ay dene tüp bebek yap dedi bide eşimin sperm testinde ne vikicak ona göre tüp bebek dedi ve ben hiç birşey bilmiyorum ne yapacağımı anlamıyorum bide
Hormon testinden anliyormusun bazılar yüksekti düşmüşCanim diger hormonlarr nasildii pekii
Anliyorum canim atsana bkimmHormon testinden anliyormusun bazılar yüksekti düşmüş
Canim lh fsh bana sıkıntili geldii oda amh dusuklugunden dolayi olabiliyorTSH 2,74
Serbest t3 3.31
Serbest T4 1.31
Lh 4.57
Fsh 9.46
Prolaktin 9.76
Estradiol 43.89
Total testestron 25.78
Amh 0.04
Canim lh fsh bana sıkıntili geldii oda amh dusuklugunden dolayi olabiliyor
Evet canim iste amhdan dolayiiLh önceki 10.59
Fsh önceki 23.03
Bunlar 20 gün oncekiydi bazilqri düşmüş