- 17 Aralık 2022
- 2.942
- 1.029
- Konu Sahibi lavinya3434
- #3.081
Kuzeniminde 0.100 çıktı 5 gün sonra 45 ile hamile olduğunu öğrendi belli olmaz yükselebilirama kan da 0.100 çıktı olsa çıkmaz mıydı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzeniminde 0.100 çıktı 5 gün sonra 45 ile hamile olduğunu öğrendi belli olmaz yükselebilirama kan da 0.100 çıktı olsa çıkmaz mıydı
Evet adetin bitti mi
aaa gecikmenin kaçıncı gunundeydıKuzeniminde 0.100 çıktı 5 gün sonra 45 ile hamile olduğunu öğrendi belli olmaz yükselebilir
Gecikme yasamadı oaaa gecikmenin kaçıncı gunundeydı
Yumurtlama olmuş bence değerlendirEvet bittidee çok erken oldu yumurtlama tam koyu degil sankii
Çatlamış canımGunduz yumurtlamaydi simdi ise boyle cikti nedenki
Ama nasil olurrÇatlamış canım
OluyoR öyleAma nasil olurr
Gebeliğe bir etkisi yok ama kist için kullandım etki etmişti ama gebelik için kullanmanı tavsiye etmiyorumMerhaba kızlar hamile kalmak için soğan kürünü uygulayanlar var mı?
Cnm ben birbuçuk yıl sonra hamile kaldım ama sağlıksız bir gebelikmiş kalp atışı olmadan zorunlu kürtaj oldum hamile kalmadan önceki ay çakşır kökü suyu içmiştim şimdi kürtajın üstünden 3 ay geçti tekrar çakşır suyu içiyorum inşallah Rabbim vesile kılar hamile kalırım herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim şimdi iki yıl oldu evliliğimiz şimdi yumurtlama dönemimdeyim ovülasyon testi ile deniyorum bu ay öyle cnm
Iliski 19 kasim oldu 21 kasim ella kullanıldı tarlusal kullanmaya da devam ettim 19 kasımdan kalan sperm hücreleri 5gun falan yaşıyormuş 24 kasımda kanama oldu 5 günlük 23 kasımdan sonra 19 kasimda ki iliskiden canli kalan sperm hücrelerinden dollenme olabilir mi kanama olurkenCanım senin hsg ne cikti temizmiydi
Benim idarr yolu enfeksiyon var oda engel olurmu tüpleri etkilermi acaba sen kac yildir beklyorsun bu arada
Yani biraz zor düşük bi ihtimalIliski 19 kasim oldu 21 kasim ella kullanıldı tarlusal kullanmaya da devam ettim 19 kasımdan kalan sperm hücreleri 5gun falan yaşıyormuş 24 kasımda kanama oldu 5 günlük 23 kasımdan sonra 19 kasimda ki iliskiden canli kalan sperm hücrelerinden dollenme olabilir mi kanama olurken
Kanama olunca rahim temizlenince sperm hücresi de dökülür dimi gebe kalmak istemiyorum o yüzden soruyorumYani biraz zor düşük bi ihtimal
Aynen kanama demek rahim duvarının dökülmesi demek dolayısıyla spermin yaşamadı için uygun ortam olmaz ve döllenme olmazKanama olunca rahim temizlenince sperm hücresi de dökülür dimi gebe kalmak istemiyorum o yüzden soruyorum
Canim olmazz bencee zannetmiyorumKanama olunca rahim temizlenince sperm hücresi de dökülür dimi gebe kalmak istemiyorum o yüzden soruyorum
Ben göremedim malesef adet günü tekrar yapın inşallah hamilesinizdirEki Görüntüle 3361914 Eki Görüntüle 3361915 test yaptım adetime 3 gün var ama sanki ben hafif gölge var gibi geldi sizce varmıdır halsizlik vs var bu aralar
İyi canim sen napiyosunMerhaba kızlar nasılsınız
Bende goremedim canim testii tekrarlaaEki Görüntüle 3361914 Eki Görüntüle 3361915 test yaptım adetime 3 gün var ama sanki ben hafif gölge var gibi geldi sizce varmıdır halsizlik vs var bu aralar