- Konu Sahibi lavinya3434
- #3.041
Adet gununden ne kadar sonra lekelenme olduuMidem çok kötü bulanıyor sürekli tokta olsam acta olsam hep bulanıyor yarın konrtole gidicem kalp atışı.icin salı günü lekelenme oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet gununden ne kadar sonra lekelenme olduuMidem çok kötü bulanıyor sürekli tokta olsam acta olsam hep bulanıyor yarın konrtole gidicem kalp atışı.icin salı günü lekelenme oldu
İşte 6+3 haftalık salı günü oldu galiba bebek yerleşirken zorlama olmuş herkes öyle dediAdet gununden ne kadar sonra lekelenme olduu
Canım senin beyaz akıntın olmuş muydu adetten sonra eşimle birlikte oldum 3 gün sonra akıntı basladı beyaz halada devam ediyoİşte 6+3 haftalık salı günü oldu galiba bebek yerleşirken zorlama olmuş herkes öyle dedi
Yerlesmedir o endişe etme inşallah duyarsın bebisin kalp atısınjİşte 6+3 haftalık salı günü oldu galiba bebek yerleşirken zorlama olmuş herkes öyle dedi
Catlamadan sonrami oldu canimmCanım senin beyaz akıntın olmuş muydu adetten sonra eşimle birlikte oldum 3 gün sonra akıntı basladı beyaz halada devam ediyo
İnşallah canım ya yarın gidecem duyarım.insallah siz ne yaptınızYerlesmedir o endişe etme inşallah duyarsın bebisin kalp atısınj
Evet oldu beyaz akıntı o beni heveslendirmisti.ama kendimi kaptirmamiştimCanım senin beyaz akıntın olmuş muydu adetten sonra eşimle birlikte oldum 3 gün sonra akıntı basladı beyaz halada devam ediyo
İki aylık oldum bir hafta sonra oldu bebek yerleşti için olduAdet gununden ne kadar sonra lekelenme olduu
Aralık on beşte adet bekliyordum 12 gün sonra oluyor ama benim erken döllenmeİki aylık oldum bir hafta sonra oldu bebek yerleşti için oldu
Evet ben uyguladım, bittikten sonra da hamile kaldım, ondan önce bir yıl hamile kalamıyordumMerhaba kızlar hamile kalmak için soğan kürünü uygulayanlar var mı?
Bende denedimde kalamadim malesefEvet ben uyguladım, bittikten sonra da hamile kaldım, ondan önce bir yıl hamile kalamıyordum
Ne kadar devam etti ben akrabamıza yakıyı yaptırdım 3 gün kaldı kasıklarıma ve belime yağ ile masaj yapıp yakıyı yapıştırdı o akşam ilişki oldu o zamandan beri de beyaz akıntı oluyorEvet oldu beyaz akıntı o beni heveslendirmisti.ama kendimi kaptirmamiştim
İlişkiden sonra oldu bir kaç gün sonra oldu ama az hamilelikten sonra biraz çoğaldı şuan arda oluyorNe kadar devam etti ben akrabamıza yakıyı yaptırdım 3 gün kaldı kasıklarıma ve belime yağ ile masaj yapıp yakıyı yapıştırdı o akşam ilişki oldu o zamandan beri de beyaz akıntı oluyor
TabikiKızlar bişey sorabilir miyim sizlere
Benimde öyle inşallah tutar 1 kere ilişki oldu ve 2 hafta yasakladı doktor ilişkiyiİlişkiden sonra oldu bir kaç gün sonra oldu ama az hamilelikten sonra biraz çoğaldı şuan arda oluyor
Bırakmalısınız devam etmeyinSoğan kürünü yapıyorum ben yumurtlama günlerinde içmeye devam etmeli miyim yoksa bırakmali mıyım
Neden yasakladii canimmBenimde öyle inşallah tutar 1 kere ilişki oldu ve 2 hafta yasakladı doktor ilişkiyi