- 28 Ağustos 2023
- 144
- 12
- 22
- Konu Sahibi lavinya3434
- #3.121
Bakalım bide öyle deniyim62 kiloo çok degill ama birden kilo almissan oda etkilemistirr karbanhidrati kess ekmek falan kullanma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakalım bide öyle deniyim62 kiloo çok degill ama birden kilo almissan oda etkilemistirr karbanhidrati kess ekmek falan kullanma
Uygula benceeeEki Görüntüle 3362386
Bunuda gördüm bugün kadın uyguladiktann 1 ay sonra gebe kalmış
İnşallah canım inşallahHamilede olabilirsin testt yap canim bizede haber ett
Sadece gözümle gördüğüm fotoğrafta çıkmayan bir çizgi var. 5 dk içinde çıktı kuruma çizgisi olabilir miAh bilmiyorum canım aslında bence yumurtlama değildir. Çünkü çok düzenli regl olurum o yuzden acaba soğan küründen mi gecikme yaşıyorum bilmiyorum
Evet çoğu kişi denemiş hamile kalmış.Eki Görüntüle 3362386
Bunuda gördüm bugün kadın uyguladiktann 1 ay sonra gebe kalmış
Canim yaptinmi testSadece gözümle gördüğüm fotoğrafta çıkmayan bir çizgi var. 5 dk içinde çıktı kuruma çizgisi olabilir mi
İyi canim sen napiyosunKızlar ne yapıyorsunuz
Bende midemle.ugrasiyirum ya mide bulantısı ve yanma var kusamiyorum ya iştahsızlık var çabuk doyup.cabuk açıkiyorum cuma.gunu doktora gittim kalp atışı başlamış dedi lekem vardı bir kerelik dahada olmadı onun için bu cuma tekrar kontrole çağırdı ilaç faln verdi işte öyle siz ne yaptınız varmı gelişme son durumlar neİyi canim sen napiyosun
Yaptım canım silik pozitif çıktı kan verdim 31.07 çıktı çok şükürCanim yaptinmi test
Hayırlı olsun bizde dua edinYaptım canım silik pozitif çıktı kan verdim 31.07 çıktı çok şükür
Dualarım sizinle Rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip etsin sağlıklı bebeklerHayırlı olsun bizde dua edin
Amin inşallahDualarım sizinle Rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip etsin sağlıklı bebekler
Valla napalim canim bir gelişme yok bendee beklemedeyimBende midemle.ugrasiyirum ya mide bulantısı ve yanma var kusamiyorum ya iştahsızlık var çabuk doyup.cabuk açıkiyorum cuma.gunu doktora gittim kalp atışı başlamış dedi lekem vardı bir kerelik dahada olmadı onun için bu cuma tekrar kontrole çağırdı ilaç faln verdi işte öyle siz ne yaptınız varmı gelişme son durumlar ne
Aaa hamilemisin canimDualarım sizinle Rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip etsin sağlıklı bebekler
Evet canım çok şükürAaa hamilemisin canim
Tekrar ovulasyon testi varsa yaparmisiniz veya hamileyken yaptığınız ovulasyon testi resimlerini atarmisiniz merak ettimKızlar merhaba. Bu ay regli bitiminden sonra soğan kürüne başladım ve 12 gün yaptım. 6-7 gündür beyaz akıntım oluyor. Dün regl tarihimdi ama henüz başlamadı. Dün gece sol kasığımda adet olacak gibi ağrı oldu ama hiç bişey gelmedi. Dün elimde hamilelik testi olmadığı için ovulasyon testi ile denetim dedim c ve t çizgisi aynı koyuluktaydi ama korkum 6-7 saatlik bir idrardi ondan ona güvenemiyorum. Sonra akşam iki üç saatlik idrarla yaptım ovulasyon testini t cizgisi daha silikti. Hamilelik testini akşam alıp yapacağım. Bu arada regliye 4 gün kala hamilelik testi yaptığımda gölge bile yoktu. Hamile olabilir miyim acaba yine de korkuyorum artık negatif görmekten
Bu bahsettiğim testler duruyor atıyorum resimlerini. Hepsi aynı gün yapıldı eşit koyulukta olan 6-7 saatlik beklemiş idrar ile yapılandı. Pembe olanlar da ertesi gün ki hamilelik testleriTekrar ovulasyon testi varsa yaparmisiniz veya hamileyken yaptığınız ovulasyon testi resimlerini atarmisiniz merak ettim
Masaallah normalde t çizgisi daha koyu çıkar derler ondan merak ettim teşekkürlerBu bahsettiğim testler duruyor atıyorum resimlerini. Hepsi aynı gün yapıldı eşit koyulukta olan 6-7 saatlik beklemiş idrar ile yapılandı. Pembe olanlar da ertesi gün ki hamilelik testleri