- 17 Aralık 2022
- 2.942
- 1.029
- Konu Sahibi lavinya3434
- #3.101
İyiyim bende galiba bu ay erken adet olucam kahverengi lekelenmem varİyi canim sen napiyosun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim bende galiba bu ay erken adet olucam kahverengi lekelenmem varİyi canim sen napiyosun
Ben kullandım soğan kürünü ve civan perçemi bi ot var kistim vardı ve kistim yumurtalıklarimin üstündeydi ben bunları 1 ay içtim adetimden sonra hamile kaldım ama belki bende yararı oldu ama siz yinede bir doktor veya uzman biriyle konuşun.Merhaba kızlar hamile kalmak için soğan kürünü uygulayanlar var mı?
Aaa acaba yumurtlama lekelenmesimiİyiyim bende galiba bu ay erken adet olucam kahverengi lekelenmem var
Aaa acaba yumurtlama lekelenmesimi
Canim kac gundur oluyor adetine kac gun varrİyiyim bende galiba bu ay erken adet olucam kahverengi lekelenmem var
İnşallah ya 3 sene oldu bi umut diyorum işte ama olmuyorBen göremedim malesef adet günü tekrar yapın inşallah hamilesinizdir
Valla bilmiyorum kiAaa acaba yumurtlama lekelenmesimi
Dün basladı hafif bu günde var çamur gibiCanim kac gundur oluyor adetine kac gun varr
Doktora falan gittin mi hiçİnşallah ya 3 sene oldu bi umut diyorum işte ama olmuyor
Evet gidiyorum sürekli çatlatma iğnesi falan kullandim ama olmadi adet gecikmemde oluyor zaten surekli artik pes etmeye basladimDoktora falan gittin mi hiç
Pko falanmi varrEvet gidiyorum sürekli çatlatma iğnesi falan kullandim ama olmadi adet gecikmemde oluyor zaten surekli artik pes etmeye basladim
Bilmiyorum ki doktorlar hiç öyle bişey demediPko falanmi varr
Adet duzensizligi .belkii oyuzdendirr doktor bisey demediyse yoktur belki kilon falan varmiBilmiyorum ki doktorlar hiç öyle bişey demedi
62 kiloyum işte galiba o yuzdende olmuyor evlenirken 43 kiloydum birden kilo alınca düzen bozuldu galiba kiloda veremiyorum hani çok böyle yemek aburcubur yiyen biriside degilim doktor folik asit verdi bakalim onu kullanıyorum şimdiAdet duzensizligi .belkii oyuzdendirr doktor bisey demediyse yoktur belki kilon falan varmi
Esin test falan vermişmiydiEvet gidiyorum sürekli çatlatma iğnesi falan kullandim ama olmadi adet gecikmemde oluyor zaten surekli artik pes etmeye basladim
Kızlar merhaba. Bu ay regli bitiminden sonra soğan kürüne başladım ve 12 gün yaptım. 6-7 gündür beyaz akıntım oluyor. Dün regl tarihimdi ama henüz başlamadı. Dün gece sol kasığımda adet olacak gibi ağrı oldu ama hiç bişey gelmedi. Dün elimde hamilelik testi olmadığı için ovulasyon testi ile denetim dedim c ve t çizgisi aynı koyuluktaydi ama korkum 6-7 saatlik bir idrardi ondan ona güvenemiyorum. Sonra akşam iki üç saatlik idrarla yaptım ovulasyon testini t cizgisi daha silikti. Hamilelik testini akşam alıp yapacağım. Bu arada regliye 4 gün kala hamilelik testi yaptığımda gölge bile yoktu. Hamile olabilir miyim acaba yine de korkuyorum artık negatif görmekten
Ah bilmiyorum canım aslında bence yumurtlama değildir. Çünkü çok düzenli regl olurum o yuzden acaba soğan küründen mi gecikme yaşıyorum bilmiyorumMerhaba canım geç yumurtlama olabilir mi? Akşama test yap eğer negatif çıkarsa yumurtlamadır sen her ihtimale karsı yinede değerlendir
Evet verdi bi sorun yok demislerdi ama ben tekrar vermesini istiyorum belki yanlislik olmusturEsin test falan vermişmiydi
Hamilede olabilirsin testt yap canim bizede haber ettAh bilmiyorum canım aslında bence yumurtlama değildir. Çünkü çok düzenli regl olurum o yuzden acaba soğan küründen mi gecikme yaşıyorum bilmiyorum
Yok nedenn sorun olsunki yok demisse doktor yokturr stress yapma en buyuk etken ooEvet verdi bi sorun yok demislerdi ama ben tekrar vermesini istiyorum belki yanlislik olmustur
62 kiloo çok degill ama birden kilo almissan oda etkilemistirr karbanhidrati kess ekmek falan kullanma62 kiloyum işte galiba o yuzdende olmuyor evlenirken 43 kiloydum birden kilo alınca düzen bozuldu galiba kiloda veremiyorum hani çok böyle yemek aburcubur yiyen biriside degilim doktor folik asit verdi bakalim onu kullanıyorum şimdi