- Konu Sahibi lavinya3434
- #2.821
Off hayirlsii canim insallah iyi haberler aliriz bizdee1 sene 2 ay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Off hayirlsii canim insallah iyi haberler aliriz bizdee1 sene 2 ay
Ediyorum tabiki ederim inan dualarimdasiniz Allah hepimizin yüzünü güldürsünÇok sağol bizlerede dua eder misin lütfen
Amin inşallahEdiyorum tabiki ederim inan dualarimdasiniz Allah hepimizin yüzünü güldürsün
Benim umudum kalmadı artık son 1 haftadır çok kötü durumdayım Rabbim yüzümüzü güldürsün en kısa zamanda ❤Off hayirlsii canim insallah iyi haberler aliriz bizdee
Allah razı olsun canım inşallah sağlıkla gelsin bebeğin inşallahKızlar Allah sizi bebeişlerinize kavuştursun inşallah her namaz kildigimda dua ediyorum size etmeye devam edeceğim
Canım inan ki umutsuzluğa kapılmayın Allah büyüktür bende bu ay randevu aldım gidicektim yumurtalarım içinBenim umudum kalmadı artık son 1 haftadır çok kötü durumdayım Rabbim yüzümüzü güldürsün en kısa zamanda ❤
İnşallah canım dua edin bana iki sağlıksız gebelik var inşallah aynısını yaşmamAllah razı olsun canım inşallah sağlıkla gelsin bebeğin inşallah
Hiç gerek kalmadan pozitifi gördünnnnCanım inan ki umutsuzluğa kapılmayın Allah büyüktür bende bu ay randevu aldım gidicektim yumurtalarım için
Strese sokma kendini kan testini ne zaman yapacaksımİnşallah canım dua edin bana iki sağlıksız gebelik var inşallah aynısını yaşmam
Ayy evet pozif olduğuna bile emin değilim tam kırmızı görünce inanırım herhalde kan için adet geçsin pazartesi günü giderim zaten cuma adet günü şuan gidip kendimi strese sokmak istemiyorumHiç gerek kalmadan pozitifi gördünnnn
Strese sokma kendini kan testini ne zaman yapacaksım
Kabullen artikk mide bulntin kasik agrin gogus agrin yokmuBen hayla kabulenemedim ya hiç belirti yok teste inanamıyorum ya
Kaşık ağrısı batma var arada göğüste agirlasma var biraz ama çok abartacak kadar belirti yok yada.ben kulak asmiyorum hayla uyku halim var erken uyuyorum bu ararlar bugün düşünmekten uyuyamıyorum var ama hafif belirtiler bazıları öyle sayiyorki sanki üç dört aylık bende o yok kafamı kurcalıyor bazen diyorum her gebelikte olmak zorunda değil sonra diyorum ya ikinci gebeliğim gibiyse belirtisiz off kafam dolu günler gecmedikce rahatlayamaKabullen artikk mide bulntin kasik agrin gogus agrin yokmu
Uykuu hali nasil oluyor hic anlamiyorummKaşık ağrısı batma var arada göğüste agirlasma var biraz ama çok abartacak kadar belirti yok yada.ben kulak asmiyorum hayla uyku halim var erken uyuyorum bu ararlar bugün düşünmekten uyuyamıyorum var ama hafif belirtiler bazıları öyle sayiyorki sanki üç dört aylık bende o yok kafamı kurcalıyor bazen diyorum her gebelikte olmak zorunda değil sonra diyorum ya ikinci gebeliğim gibiyse belirtisiz off kafam dolu günler gecmedikce rahatlayama
Aynen strese sokma elinde varsa gebelik testi tekrar et bakalım koyulaasıyor muAyy evet pozif olduğuna bile emin değilim tam kırmızı görünce inanırım herhalde kan için adet geçsin pazartesi günü giderim zaten cuma adet günü şuan gidip kendimi strese sokmak istemiyorum
Yapicam bugünden sonra iki gün kalıyor şuan uç belirti yok strese giriyorum ben yaAynen strese sokma elinde varsa gebelik testi tekrar et bakalım koyulaasıyor mu
Erken uyyorum hemen uyku basıyor banaUykuu hali nasil oluyor hic anlamiyorumm
Kac gibi meselaaErken uyyorum hemen uyku basıyor bana
Normalde ben saat 1 buçuk 2 gibi uyurum uykum gelmez bu bir hafta saat 9 buçuk onda uyku basr gozleerim yanar evim birlik herkes oturur ben gidip yatarım kim ne yaparsa yapsın ama yatağı girdiğim gibi uykuya dalarimKac gibi meselaa
Kız niye şaşirdinNormalde ben saat 1 buçuk 2 gibi uyurum uykum gelmez bu bir hafta saat 9 buçuk onda uyku basr gozleerim yanar evim birlik herkes oturur ben gidip yatarım kim ne yaparsa yapsın ama yatağı girdiğim gibi uykuya dalarim