- Konu Sahibi lavinya3434
- #2.781
Bende bu ay yumurtlamayi degerlendirdimde bakalimOnu bilmem ama belli olmaz canım mucize olurmu olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bu ay yumurtlamayi degerlendirdimde bakalimOnu bilmem ama belli olmaz canım mucize olurmu olur
Öyle düşünme bence benim görümcem aynı adetliyken göğüs hasasiyeti olduyirdu hamile kaldı yine oldu hasasiyet bende de yok sızlıyor sadeceBenim adetime 8 gün var gogus hassasiyetim varr ama bence adetim yaklasiyor diyee
İnsallah olurr canimmÖyle düşünme bence benim görümcem aynı adetliyken göğüs hasasiyeti olduyirdu hamile kaldı yine oldu hasasiyet bende de yok sızlıyor sadece
Aynen nasip beklicez ben kaç gündür adet olsmda kurtulsam diyordum sancım oluyordu hep ya ayy ben nasıl bir insanım ya kendi vücudumu tanışya mamişimBende bu ay yumurtlamayi degerlendirdimde bakalim
Ama adet belirtileriyle aynii degikmiydiAynen nasip beklicez ben kaç gündür adet olsmda kurtulsam diyordum sancım oluyordu hep ya ayy ben nasıl bir insanım ya kendi vücudumu tanışya mamişim
Bnce var canim negatiff dusunme sakinnKendimi kaptirmama lazım kan vermedim daha test silik o yüzden kaptirmama lazım dua et canım bana iki tane sağlıksız gebeliğim var
İnşallah canım kandan sonra kesinleşicek inşallahBnce var canim negatiff dusunme sakinn
Evet aynı öyle abartacak derecede belirti yaşamdim hafif.hafif günüm yaklaştikca başlar yada 6/7 haftadaAma adet belirtileriyle aynii degikmiydi
Her gebelikte belirti olmazEvet aynı öyle abartacak derecede belirti yaşamdim hafif.hafif günüm yaklaştikca başlar yada 6/7 haftada
AynennHer gebelikte belirti olmaz
Yaaa çok tebrik ederimmm özel olarak birşey uyguladın mıYok test yaptım pozitif pazartesi kana gidicem diğer formlara gönderdim hepsi hamilesin dedi
NaptinnYaaa çok tebrik ederimmm özel olarak birşey uyguladın mı
Canım ya morallerim çok bozuk eşim 2. Defa test verdi sperm sayısı yükseliyor ama hareketsizlik var varikosel dedi doktor 2 ay sonra tekrar vericek test eşim eğer o zamana kadar gebelik oluşmazsa aşılama yada tüp bebek dedi doktor eğer hemen olsun istiyorsanızCanim sen
Naptinn
Canım sen 15 gün soğan kürü yapıştın değil miHer gebelikte belirti olmaz
Yok yaaa varikosel tup bebeke gidecek kadar bir sorun degilkiCanım ya morallerim çok bozuk eşim 2. Defa test verdi sperm sayısı yükseliyor ama hareketsizlik var varikosel dedi doktor 2 ay sonra tekrar vericek test eşim eğer o zamana kadar gebelik oluşmazsa aşılama yada tüp bebek dedi doktor eğer hemen olsun istiyorsanız
Değerler düşük 37 milyon sperm sayısı ℅70 hareketsizlikYok yaaa varikosel tup bebeke gidecek kadar bir sorun degilki
Canim jel kullansana bu ayDeğerler düşük 37 milyon sperm sayısı ℅70 hareketsizlik
Geçen ay kullandım enfeksiyon yaptı bendeCanim jel kullansana bu ay
Ama ebru ablanın Ovulasyon testini sipariş ettimGeçen ay kullandım enfeksiyon yaptı bende