- 20 Aralık 2022
- 4.222
- 1.686
- Konu Sahibi lavinya3434
- #2.841
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normalde ben saat 1 buçuk 2 gibi uyurum uykum gelmez bu bir hafta saat 9 buçuk onda uyku basr gozleerim yanar evim birlik herkes oturur ben gidip yatarım kim ne yaparsa yapsın ama yatağı girdiğim gibi uykuya dalar
9 30 ckk erken kizzKız niye şaşirdin
Uyku basıyor vallahi testime bakın9 30 ckk erken kizz
EvEt canim koyulasmisKızlar koyulasmiş dimi
İçim rahatladı yaEvEt canim koyulasmis
Hamilesinİçim rahatladı ya
Ben hayla şok yaHamilesin
Nedenkii bir kere kalmissin zatenBen hayla şok ya
Girme strese inşallah test kuyulasmıstırYapicam bugünden sonra iki gün kalıyor şuan uç belirti yok strese giriyorum ben ya
Hiç beklemiyordum yaaNedenkii bir kere kalmissin zaten
EvettttKızlar koyulasmiş dimi
Tekarladim testi koyulaşma varGirme strese inşallah test kuyulasmıstır
Aklindan cikarmismiydin bazilari oyle diyorHiç beklemiyordum yaa
Evet ben size diyordum negatif adet olucam kesin bugün ilk defa çok sık batma yaşıyorum belirti erken aramayın aklından çıkar ben filimlere sarmiştim kendimi ablama gittim görümceme gittim gezdim bir kaç gün adete yakin insan kafasına takıyorAklindan cikarmismiydin bazilari oyle diyor
Senin kac gun var bataEvet ben size diyordum negatif adet olucam kesin bugün ilk defa çok sık batma yaşıyorum belirti erken aramayın aklından çıkar ben filimlere sarmiştim kendimi ablama gittim görümceme gittim gezdim bir kaç gün adete yakin insan kafasına takıyor
Canım yakıyı bende yapıcam soğan kürüde kullanıcam umarım inşallah tutar çok fazla düşününce olmuyor bebeğin sağlıkla gelsin inşallahEvet ben size diyordum negatif adet olucam kesin bugün ilk defa çok sık batma yaşıyorum belirti erken aramayın aklından çıkar ben filimlere sarmiştim kendimi ablama gittim görümceme gittim gezdim bir kaç gün adete yakin insan kafasına takıyor
Şuan uçSenin kac gun var bata
Esimde hareketsizlik varYakı yapin eğer eşinizde de bir sıkıntı yoksa yapın benim doktorum çocuk yapmada erkek önemli demişti kadında fazlabir şey çıkmıyor
Ayy bende yapicamm daa tam olarak tarif edermsiiniz nasil oluyorrCanım yakıyı bende yapıcam soğan kürüde kullanıcam umarım inşallah tutar çok fazla düşününce olmuyor bebeğin sağlıkla gelsin inşallah