- 20 Aralık 2022
- 4.222
- 1.686
- Konu Sahibi lavinya3434
- #2.801
Evet ben üç ay içtim iki ayda 11/12 defa içtim bu seferde 7 gün tekCanım sen 15 gün soğan kürü yapıştın değil mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ben üç ay içtim iki ayda 11/12 defa içtim bu seferde 7 gün tekCanım sen 15 gün soğan kürü yapıştın değil mi
Sence etkisi olmuşmudurEvet ben üç ay içtim iki ayda 11/12 defa içtim bu seferde 7 gün tek
Yakı yaptım soğan kürü ve sık sık ilişki eşim sprem testi verdi temiz cikmistiYaaa çok tebrik ederimmm özel olarak birşey uyguladın mı
Aaa evet sen yakı kullanmıştın unuttum bak onu bende yarın alıp kullanayımYakı yaptım soğan kürü ve sık sık ilişki eşim sprem testi verdi temiz cikmisti
Yaa ben kullndim bu ayy oyle biseyy olmadi kisiden kisiye degisiyor demkkiAma ebru ablanın Ovulasyon testini sipariş ettim
Bnde alicmm onuu ama adet bitiminde kullnilack demeAaa evet sen yakı kullanmıştın unuttum bak onu bende yarın alıp kullanayım
Adetin bittimi adetin ertesi günü yakAaa evet sen yakı kullanmıştın unuttum bak onu bende yarın alıp kullanayım
Evet canım senin adet zamanın ne zamanYaa ben kullndim bu ayy oyle biseyy olmadi kisiden kisiye degisiyor demkki
Arkadaş adet bitiminden sonra yaptı sanırım bende adet oldum zaten bitiminde yapayım hemenBnde alicmm onuu ama adet bitiminde kullnilack deme
Çok sağol bizlerede dua eder misin lütfenAdetin bittimi adetin ertesi günü yak
Bnde ypicmm adetten sonra bide onu deneyelim ama bizde pko var faydasi olurmu bilmmEvet canım senin adet zamanın ne zaman
Arkadaş adet bitiminden sonra yaptı sanırım bende adet oldum zaten bitiminde yapayım hemen
İnşallah olurBnde ypicmm adetten sonra bide onu deneyelim ama bizde pko var faydasi olurmu bilmm
Canimm gitmedin deme bidaha doktoraİnşallah olur
Gittim canımCanimm gitmedin deme bidaha doktora
Ee nededi bi tedavi ilac falan vermedimiGittim canım
Canim cin 1 neykiii nasil birseymissEşimde siğil vardı onları yaktırdık özelde benden de smear testi istediler verdim kadın dogumdan Cin1 çıktı Kolposkopi biyopsi yaptır dedi özel kliniğe gittim o da kadın doğum Kolposkopi yaptı hpv 16 ve 18 için test aldı bu hafta içi sonuçlarım çıkcak çok kötü hissediyorum bebek beklerken bunlarla ugrasıyorum umarım hemen atlatırız
Tedaviye ocak şubat gibi baslıcaz doktor bekleyelim dediEe nededi bi tedavi ilac falan vermedimi
Bende pek bilmiyorum rahimde beyaz birşey gördüğünü söyledi doktorCanim cin 1 neykiii nasil birseymiss
Kac yildir evlsiinki sennTedaviye ocak şubat gibi baslıcaz doktor bekleyelim dedi
1 sene 2 ayKac yildir evlsiinki senn