- Konu Sahibi lavinya3434
- #2.861
Canim oo gercekten buyuk bir sorun degill aslan pencesi içir eşine faydasini goreceksinEsimde hareketsizlik var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim oo gercekten buyuk bir sorun degill aslan pencesi içir eşine faydasini goreceksinEsimde hareketsizlik var
Ben eşim teste gitmeden once 1 hafta icirdim temiz cikti sukurCanim oo gercekten buyuk bir sorun degill aslan pencesi içir eşine faydasini goreceksin
Eşim öyle şeyleri içemiyo keçiboynuzu pekmezi sabah akşam kullanıyorCanim oo gercekten buyuk bir sorun degill aslan pencesi içir eşine faydasini goreceksin
İnşallah hepiniz hamile kalırsiniz canım yakı ve kuru dene düşünmeyin fazla takılmayınCanım yakıyı bende yapıcam soğan kürüde kullanıcam umarım inşallah tutar çok fazla düşününce olmuyor bebeğin sağlıkla gelsin inşallah
Benimkide icemiyodu zorla icirdim vallaEşim öyle şeyleri içemiyo keçiboynuzu pekmezi sabah akşam kullanıyor
Öyle yapıcam Rabbim hemencecik nasip etsinİnşallah hepiniz hamile kalırsiniz canım yakı ve kuru dene düşünmeyin fazla takılmayın
Keçiboynuzu çakşir suyu varmış onları kullansinEsimde hareketsizlik var
Kalcaz bizde anne olacazİnşallah hepiniz hamile kalırsiniz canım yakı ve kuru dene düşünmeyin fazla takılmayın
İnşallah inşallahÖyle yapıcam Rabbim hemencecik nasip etsin
Doktor vitamin falan verdi onları kullansın suanlık bakalımBenimkide icemiyodu zorla icirdim valla
İste dusunmeden edemiyorumm esimde cok kiziyorrKeçiboynuzu çakşir suyu varmış onları kullansin
Gerçekten sabır işi sadece sabır bende bir sene olucaktiKalcaz bizde anne olacaz
Bizde pko yaa biraz gec oluyorrGerçekten sabır işi sadece sabır bende bir sene olucakti
Arastırayım bşKeçiboynuzu çakşir suyu varmış onları kullansin
Bide yakiyi nasil yapicaz kac gun kalcak duş alamazmiyizzGerçekten sabır işi sadece sabır bende bir sene olucakti
Evet yumurtlama takipi lazım bazıları iğne olmadan catlamiyor forumlarda çok var pkoBizde pko yaa biraz gec oluyorr
Ben nasıl yaptım adet bitti taktım üç gün durdu çıkardım banyo yaptım tekrar yenisini taktım çıkardım üç gün sonra bazılarına dedim dedi üç gün durması lazım mis ama ben altı gün yaptımBide yakiyi nasil yapicaz kac gun kalcak duş alamazmiyizz
Duş alamazsınBen nasıl yaptım adet bitti taktım üç gün durdu çıkardım banyo yaptım tekrar yenisini taktım çıkardım üç gün sonra bazılarına dedim dedi üç gün durması lazım mis ama ben altı gün yaptım
Araştir çok var canımArastırayım bş
Bendeee adetim bitince deniyim bu ayBen nasıl yaptım adet bitti taktım üç gün durdu çıkardım banyo yaptım tekrar yenisini taktım çıkardım üç gün sonra bazılarına dedim dedi üç gün durması lazım mis ama ben altı gün yaptım