- Konu Sahibi lavinya3434
- #2.761
Nedenn test yapmadinkiBen kendi bedenimi tanıdığım için negatif diyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nedenn test yapmadinkiBen kendi bedenimi tanıdığım için negatif diyorum
Yarın yaparım bugün misafirliğe gidiyorum yarın yaparımNedenn test yapmadinki
Sen bilirsinYarın yaparım bugün misafirliğe gidiyorum yarın yaparım
Negatif yüzde yuz bozuk test bana denk geldi işteSen bilirsin
Canim test yaptinmiNegatif yüzde yuz bozuk test bana denk geldi işte
EvetCanim test yaptinmi
Ya sen ciddimisinKızlar ben hamileyimmm
Gercekten cok sevindimm ne zaman ogrendin kana baktinmiKızlar ben hamileyimmm
Yok test yaptım pozitif pazartesi kana gidicem diğer formlara gönderdim hepsi hamilesin dediGercekten cok sevindimm ne zaman ogrendin kana baktinmi
Evett canim hamilesin hayirli olsunn çok sevindimm darisi bizee duaa ett insallah sogan kurunden 2. Ayda kaldin deme bu ay baska neler yaptinYok test yaptım pozitif pazartesi kana gidicem diğer formlara gönderdim hepsi hamilesin dedi
Canim bide belirtilerin neydiiYok test yaptım pozitif pazartesi kana gidicem diğer formlara gönderdim hepsi hamilesin dedi
Çok sağol canım teşekkürler darısı inşallah hepinizin basina inan hep dua ediyorum size dualarimdasiniz soğan kürü yaptım iki ay icinde kaldım bu ay sadece 7 gün Tek yine içtim birde yakı yapmıştım canım birde sık sık ilişkiEvett canim hamilesin hayirli olsunn çok sevindimm darisi bizee duaa ett insallah sogan kurunden 2. Ayda kaldin deme bu ay baska neler yaptin
Her gün mü ilişkii canim bence yakınında faydasi olduu bende yapicamm onuuÇok sağol canım teşekkürler darısı inşallah hepinizin basina inan hep dua ediyorum size dualarimdasiniz soğan kürü yaptım iki ay icinde kaldım bu ay sadece 7 gün Tek yine içtim birde yakı yapmıştım canım birde sık sık ilişki
Aslında ben hep negatif diyordum biliyorsunuz abartılacak kadar belirtim yoktu ve kulak asmadim aslında şimdi soylicem dedim ne zaman olursa belirtileri söylerim 6/7 Kala başladı belirti belirtilerim şöyle koku hasasiyeti vardı hemen uyuma normalde ikide anca yatardim adet ağrısı kramp birde iki gün önce sivilcem çıktı dün yok oldu normalde öyle olmaz göğüs hasasiyeti yok hafif sızlama var birde ağız metalimsi tat bunlar var di ama kulak asmadim kafamdan attım umursamadım olmicak diyordum yine adet sancım vardı iki gündür petle dolaşıyordumCanim bide belirtilerin neydii
Bir gün oldu bir gün olmadı yumurtlama günü sadece beş gün üst üste oldu bir umut diye ben uygulamadan takip ettim aslında adetimde 9 gün sonra sık sık yaptım ilişkiHer gün mü ilişkii canim bence yakınında faydasi olduu bende yapicamm onuu
Belirtin neydii
Yaki yap canım benim tanıdığım da öyle kaldı hamile bana söyledi yaptım adet bittiği gibi yapHer gün mü ilişkii canim bence yakınında faydasi olduu bende yapicamm onuu
Belirtin neydii
Benim adetime 8 gün var gogus hassasiyetim varr ama bence adetim yaklasiyor diyeeBir gün oldu bir gün olmadı yumurtlama günü sadece beş gün üst üste oldu bir umut diye ben uygulamadan takip ettim aslında adetimde 9 gün sonra sık sık yaptım ilişki
Ama bende pko var işe yararmikiYaki yap canım benim tanıdığım da öyle kaldı hamile bana söyledi yaptım adet bittiği gibi yap
Onu bilmem ama belli olmaz canım mucize olurmu olurAma bende pko var işe yararmiki