- Konu Sahibi lavinya3434
- #2.741
Vallahi hiç bilmiyorum ki
İltihap vardir canimmKızlar bir şey sorucam benim üç gündür sol kulağim çınlıyor acaba niye ya biliyormusunuz sanki içinde patlama oluyor ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallahi hiç bilmiyorum ki
İltihap vardir canimmKızlar bir şey sorucam benim üç gündür sol kulağim çınlıyor acaba niye ya biliyormusunuz sanki içinde patlama oluyor ya
Belki olabilir ya üç gündür öyle yaİltihap vardir canimm
Bi acile git istersen rahatsiz oluyorsanBelki olabilir ya üç gündür öyle ya
Yok canım ağrı yok sadece arada çınlama.uc gündür olduğu için dikatimi çekti sağol teşekkürler cevabın için düşündüğün içinBi acile git istersen rahatsiz oluyorsan
Rica ederim canim ne demek geçmiş olsunYok canım ağrı yok sadece arada çınlama.uc gündür olduğu için dikatimi çekti sağol teşekkürler cevabın için düşündüğün için
Sağol.canimRica ederim canim ne demek geçmiş olsun
Canimm hemen bitane daha yapsanaaKızlar adete beş altı gün var dayanamdim test yaptım ama moralim iyice alt üst oldu kızlar test bozuldu şimdide böyle olmuş ya adet olucam biliyorum ama keski test yapmasaydim test bozulmuştu c bile çıkmamıştı idrarın ortada kalmıştı attım köşeye baktım böyle olmuş
Elimde yok canım test ama herkes yalancı pozitif diyorCanimm hemen bitane daha yapsanaa
Canim hemen alsana eczanedenElimde yok canım test ama herkes yalancı pozitif diyor
Canım bugün hafta sonu baktım yedide kapanıyor burda bende zaten o saate teste baktım yetişemedim eşim işte nöbetçi eczaneden al dedim bakim alacakmiCanim hemen alsana eczaneden
Ayy hadii insallah vardiir mutlaka haber vererCanım bugün hafta sonu baktım yedide kapanıyor burda bende zaten o saate teste baktım yetişemedim eşim işte nöbetçi eczaneden al dedim bakim alacakmi
Vallahi canım ben olduğunu sanmıyorum çünkü bu teste yanilan çok ve üstelik benim belirtide yok zaten ama aklımda kaldığı için yapicam testi buraya yazarımAyy hadii insallah vardiir mutlaka haber verer
Umidini kaybetme benceeVallahi canım ben olduğunu sanmıyorum çünkü bu teste yanilan çok ve üstelik benim belirtide yok zaten ama aklımda kaldığı için yapicam testi buraya yazarım
Bakalım hayırlısı olsun inşallah canımUmidini kaybetme bencee
Kız belirti olmasına gerek yok ki illa kendinde belirti arama hamilelik de olabilir çok negatif düşünmeVallahi canım ben olduğunu sanmıyorum çünkü bu teste yanilan çok ve üstelik benim belirtide yok zaten ama aklımda kaldığı için yapicam testi buraya yazarım
Yapmadinmi testBakalım hayırlısı olsun inşallah canım
Nptin cnmBakalım hayırlısı olsun inşallah canım
Yapmadım canım testi dahaNptin cnm
Ben kendi bedenimi tanıdığım için negatif diyorumKız belirti olmasına gerek yok ki illa kendinde belirti arama hamilelik de olabilir çok negatif düşünme