- 17 Aralık 2022
- 2.942
- 1.029
- Konu Sahibi lavinya3434
- #2.721
Evet hadi gözün aydınCatladi sanirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet hadi gözün aydınCatladi sanirim
Tesekkurler canim ama tutarmi bilmemEvet hadi gözün aydın
Evet catlamiş mutlaka.degerlendirCatladi sanirim
Degerlendirdim deeEvet catlamiş mutlaka.degerlendir
Bilmiyorum canım bende randevu arıyorum gidicem.bakalim.ne dir bu sıkıntı illaha adetlimi gerek gidelim adete denk.randevu bulamıyorumDegerlendirdim dee
Bu pkos da yumurtlama sorunumu oluyorduu neden cocuk olmuyordu bilen varmi
Evett canim hormonlara bakilmasi icin adetliyken gitmen gerekBilmiyorum canım bende randevu arıyorum gidicem.bakalim.ne dir bu sıkıntı illaha adetlimi gerek gidelim adete denk.randevu bulamıyorum
Randevu normal.yokii.adete.denk.gelsin yaEvett canim hormonlara bakilmasi icin adetliyken gitmen gerek
Canim durumun varsa özele gittRandevu normal.yokii.adete.denk.gelsin ya
Ben gittim özele hormon baktı çatlatma yaptı bir işe yaramadi bir de devlete gideyim dedimCanim durumun varsa özele gitt
Canim ultrasona falan girmedinmiBen gittim özele hormon baktı çatlatma yaptı bir işe yaramadi bir de devlete gideyim dedim
Girdim kaç defa girdim bir şey.cikmadi hormon temiz çıktı bende bilmiyorum niye olmuyorCanim ultrasona falan girmedinmi
Rahim filmi cektirr bi sorun yoksaa cogu kisi ondan sonra hamile kaliyorGirdim kaç defa girdim bir şey.cikmadi hormon temiz çıktı bende bilmiyorum niye olmuyor
Doktura.gidicem.bakalim ne diyorRahim filmi cektirr bi sorun yoksaa cogu kisi ondan sonra hamile kaliyor
Canim yoruldum vallaDoktura.gidicem.bakalim ne diyor
Adetim düzenli hormon testi temiz ultrason da sıkıntı yok o zamn niye olmuyir ya hayla sekiz ay olduCanim yoruldum valla
Demek zamani var canimAdetim düzenli hormon testi temiz ultrason da sıkıntı yok o zamn niye olmuyir ya hayla sekiz ay oldu
Aynen beklemek tek çareDemek zamani var canim
Sabirli olmaliyizz
Aynen beklemek tek çare
Vallahi hiç bilmiyorum kiKızlar bir şey sorucam benim üç gündür sol kulağim çınlıyor acaba niye ya biliyormusunuz sanki içinde patlama oluyor ya