- 17 Aralık 2022
- 2.942
- 1.029
- Konu Sahibi lavinya3434
- #2.601
Doktorum yok ama bi bakayımBilmiyorum canım araştır doktorun varsa sor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktorum yok ama bi bakayımBilmiyorum canım araştır doktorun varsa sor
Araştir canım adet olmana üzüldüm yaDoktorum yok ama bi bakayım
Banada öyle geldi bence degerlendir bugunleri belli olmaz belki tutarDeğerlendirdim yinede benn bence pikk gibiydii
Kanamam yok ama lekelenme tarzı da değil biraz bastırınca peceteyş öyle geliyor sarı hafif pembemsi daha 2 gün var adetine ama erken olcam sanırımAraştir canım adet olmana üzüldüm ya
Yerleşme olmasın mı acaba normalde öylemi adet görüyorsunKanamam yok ama lekelenme tarzı da değil biraz bastırınca peceteyş öyle geliyor sarı hafif pembemsi daha 2 gün var adetine ama erken olcam sanırım
Yok normalde böyle olmuyor hemen kanamam geliyor tam gününde yada gecikmeliYerleşme olmasın mı acaba normalde öylemi adet görüyorsun
1 dolu 1 boş yaptıysan kacırmamıssındır yumurtlama gününüAcaba benim pik ne zaman gidip geliyorum sanki adet olucam gibi ağrı giriyor ya
Evet yaptım kız hata bu üç gündür üst üste yapıyorum yumurtlama günü de bilmiyorum boş gün geçirmedim bu ay inşallah tutar artık ya yakida yatim bir hata yine soğan kürü içtim olsun artık ya1 dolu 1 boş yaptıysan kacırmamıssındır yumurtlama gününü
İlaclarmi etki etti fitil falan yada yerleşme test yapsana inşallah çıkar yaYok normalde böyle olmuyor hemen kanamam geliyor tam gününde yada gecikmeli
Test yaptım ama negatif malesef adet de bile en azından gecıkme olmadıİlaclarmi etki etti fitil falan yada yerleşme test yapsana inşallah çıkar ya
Canım çok fazla soğan kürğ içme zarar verir belki umarım aralık ayı sana şans getirirEvet yaptım kız hata bu üç gündür üst üste yapıyorum yumurtlama günü de bilmiyorum boş gün geçirmedim bu ay inşallah tutar artık ya yakida yatim bir hata yine soğan kürü içtim olsun artık ya
İnşallah bu ay olur canım ya gecikme olmaması iyi en azındanTest yaptım ama negatif malesef adet de bile en azından gecıkme olmadı
Bende ağrı çok oluyor adetliyken nirmade olmazdı iki ay icitim ağrım çok vardı bu ay iyim sancılarım kesildi artık icmeme zaten bir hafta içtimCanım çok fazla soğan kürğ içme zarar verir belki umarım aralık ayı sana şans getirir
İyi canim sen napiyosunKızlar ne yapıyorsunuz
Adet olmayı bekliyorum vallahi sen ne yapıyoraunKızlar ne yapıyorsunuz
Oturuyorum dongum çabuk geçsin yaa kız belki adet gelmez belli olmazAdet olmayı bekliyorum vallahi sen ne yapıyoraun
Test yaptinmi hiç canımİyi canim sen napiyosun
Bekle ilişki için dün ilişki olduysa yeterli pik olduğu gün değerlendirirsin bir kaç güne pik yapacak belli kiPik degil deme