- 17 Aralık 2022
- 2.942
- 1.029
- Konu Sahibi lavinya3434
- #2.621
Adet bence çok afedersim nokta nokta parçalar varOturuyorum dongum çabuk geçsin yaa kız belki adet gelmez belli olmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet bence çok afedersim nokta nokta parçalar varOturuyorum dongum çabuk geçsin yaa kız belki adet gelmez belli olmaz
Canim gunduz yaptimm işte degerlendirdim bidaha yapmadimTest yaptinmi hiç canım
Bugun degerlendirdim vallaBekle ilişki için dün ilişki olduysa yeterli pik olduğu gün değerlendirirsin bir kaç güne pik yapacak belli ki
Olduysa problem yine yokBugun degerlendirdim valla
İnşallah hadi yaa güzel habeler alırızCanim gunduz yaptimm işte degerlendirdim bidaha yapmadim
Niye öyle ki.teste negatif kist falan mı acabaAdet bence çok afedersim nokta nokta parçalar var
Canim adet olmadinmiAdet bence çok afedersim nokta nokta parçalar var
Ben hangi gün bilmiyorum yumurtlama bugün gösteriyor ugulama.ama bende bir belirti yok ayın 26/27 sancım vardı ayaklarıma vuruyordu öğünde değerlendirmiştik acaba öğün mu yumurtlama ya dua et canım inşallah tutmuştur yaaBekle ilişki için dün ilişki olduysa yeterli pik olduğu gün değerlendirirsin bir kaç güne pik yapacak belli ki
Uygulamalar pek doğru çıkartmıyor 3 gün erken 3 gün geç gösterebiliyor ben akıntıntımı takip etmiştim ama o gün değilde 2 gün sonra tek bir ilişkim olmuş tahminim O günün tuttuğu yönünde rabbim verecekse tek ilişkide de veriyormuş sen içini ferah tut ve 2 günde bir ilişki yaşamaya devam et hiç stres olma inşallah olucakBen hangi gün bilmiyorum yumurtlama bugün gösteriyor ugulama.ama bende bir belirti yok ayın 26/27 sancım vardı ayaklarıma vuruyordu öğünde değerlendirmiştik acaba öğün mu yumurtlama ya dua et canım inşallah tutmuştur yaa
Yok canım kist de yok 2 gün önce doktora gittim yok dedşNiye öyle ki.teste negatif kist falan mı acaba
Ya oldum gibi acık kırmızı lekelenmeliCanim adet olmadinmi
Rengi açikmi
Bekle bi bakalimYa oldum gibi acık kırmızı lekelenmeli
İnşallah canım yaaa olsun artık yaaUygulamalar pek doğru çıkartmıyor 3 gün erken 3 gün geç gösterebiliyor ben akıntıntımı takip etmiştim ama o gün değilde 2 gün sonra tek bir ilişkim olmuş tahminim O günün tuttuğu yönünde rabbim verecekse tek ilişkide de veriyormuş sen içini ferah tut ve 2 günde bir ilişki yaşamaya devam et hiç stres olma inşallah olucak
O yavaş yavaş sökülüyor. O zamanYok canım kist de yok 2 gün önce doktora gittim yok dedş
İnşallah canım dua ediyorum bol bolİnşallah canım yaaa olsun artık yaa
Randevu almadan sonuclarını doktora gösterebiliyorsun cabım ama orda nasıl bilmiyorum değerlerden de pek fazla anlamıyorum amaKızlar bunlara bakarmisiniz ben kurban bayramindan önce test vermiştim vitamin falan birde tansiyon var bende onun için verdim ama hiç gitmedim sonuçlar için bakarmisiniz bende enfeksiyon falan mı var bebek olmuyor randevu alamıyorum birdaha gidicem ama yok
Çoktan verdim ben bunu tekrar radevu alıp gidicem tekrar baksınlarRandevu almadan sonuclarını doktora gösterebiliyorsun cabım ama orda nasıl bilmiyorum değerlerden de pek fazla anlamıyorum ama