- 17 Aralık 2022
- 2.942
- 1.029
- Konu Sahibi lavinya3434
- #2.641
İnşallah temizdir sonuclarınÇoktan verdim ben bunu tekrar radevu alıp gidicem tekrar baksınlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah temizdir sonuclarınÇoktan verdim ben bunu tekrar radevu alıp gidicem tekrar baksınlar
İnsallah temizdir canimÇoktan verdim ben bunu tekrar radevu alıp gidicem tekrar baksınlar
İnşallah başka bir forma da.sordum sen ne oldun canım adetin sokuldumuİnşallah temizdir sonucların
Dünkü gozume daha köyü geldi sankiKizlar bu neden pik olmuyor yaaa
Evett daha koyuyduDünkü gozume daha köyü geldi sanki
O zamn dün pik bugünde çatlama olmuş silik çünkü başka formlarda sorsana canım ben bir defa yaptım bir an koyulasti bir an silikleşti sende başka yerlere sor iki testi karşilaştirEvett daha koyuydu
Evet canım söküldüİnşallah başka bir forma da.sordum sen ne oldun canım adetin sokuldumu
Üzüldüm ya senin adına off ne zamn olucak ya Allah im duy sesimizi artıkEvet canım söküldü
İnşallah en kısa zamanda hepimiz güzel haberler alırız bende yoruldum artıkÜzüldüm ya senin adına off ne zamn olucak ya Allah im duy sesimizi artık
İnşallah ya bende yoruldum ya bir şeyi çok istiyeyince ulaşamiyoruz yaİnşallah en kısa zamanda hepimiz güzel haberler alırız bende yoruldum artık
Kizlar doktorum kafandan atman gerek dediiİnşallah ya bende yoruldum ya bir şeyi çok istiyeyince ulaşamiyoruz ya
Düşünmemek lazım çok fazla strese sokuyoruz kendimiziİnşallah ya bende yoruldum ya bir şeyi çok istiyeyince ulaşamiyoruz ya
Aynen vaallahi ama elimizde değil işte hamilelik haberi alınca dahada da üzülüyoruz sıkıntıya sokuyorum kendimiDüşünmemek lazım çok fazla strese sokuyoruz kendimizi
Aynen kim kafasından atiysa hamile kaldı amanbenim de hep misafir var gele giden öğün aklıma gelmiyor bu ay düğün oldu onla uğraştık gelen giden ama.yok olmadı yine ya kızımda aklımdaydı hamilelik istiyirdum iki ay içinde oldu ikinci gebelik aklımda yoktu oldu üçüncü de aklımdaydı oldu bu yedi ay oldu ama.hayla olmadı diğerleri beş altı ay içinde oldu ya çabuk geçmişti ama o kadar kafaya takmamistimKizlar doktorum kafandan atman gerek dedii
Bendee benden sonra evlenenler hep hamile kaldiAynen vaallahi ama elimizde değil işte hamilelik haberi alınca dahada da üzülüyoruz sıkıntıya sokuyorum kendimi
Varya benden sonra evlenen benimle beraber düşük olan beş deva üst üste düşük yaşayıp sağlıklı gebelik elde eden bhnkar beni üzüyor bir kızım var anlıyorum ama.psikolojik.olarak.iyi değil yani kurtajlar falan zor yaBendee benden sonra evlenenler hep hamile kaldi
Yine bir kızın var canımm ne güzel insallah ikincide olurrrVarya benden sonra evlenen benimle beraber düşük olan beş deva üst üste düşük yaşayıp sağlıklı gebelik elde eden bhnkar beni üzüyor bir kızım var anlıyorum ama.psikolojik.olarak.iyi değil yani kurtajlar falan zor ya
İnşallah canım ya Allah size nasip etsin evet bir tane var ama iki tane gidince onlar çok içime işledi ya Bir de annem uzakta benim de kimse yok derdini anlayan bir insan yok o daha zor yaYine bir kızın var canımm ne güzel insallah ikincide olurrr
Benimde uzak maleseff gercekten çok zoreİnşallah canım ya Allah size nasip etsin evet bir tane var ama iki tane gidince onlar çok içime işledi ya Bir de annem uzakta benim de kimse yok derdini anlayan bir insan yok o daha zor ya