- 9 Mart 2022
- 8.229
- 6.268
- Konu Sahibi lavinya3434
- #2.561
6 -7 gibi yapabilirsin birden pik yapabiliyor çünküBelirli saatleri var acaba cikarmi öyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6 -7 gibi yapabilirsin birden pik yapabiliyor çünküBelirli saatleri var acaba cikarmi öyle
Tamma canim tesekkur ederim6 -7 gibi yapabilirsin birden pik yapabiliyor çünkü
Aynen o yüzden öyle yapıyorum hangi gün bilmiyorum zaten yumurtlama gününü böyle devam inşallah tutar bu ayİnşallah tutar canım bu sefer hayırlısı ile basıp olsun 1 gün arayla daha iyi bence öyle devam edin regle kadar uygulamalar bazen doğru sonuç vermiyor
Bu ayın sonu ve başı değerlendirmem lazım bir gün arayla yaptım hep ama bu üç dört gün gün aşiri olmalı inşallah tutar ya15. Gun olur tahminimce
Canım testini gördüm yarın pik olur bence o yüzden bugün başla bence değerlendirmeye sperm sıkıntısı yoksa başlayalım ikimizinde aynı yumurtlama bende baslicam gün aşırı ilişkiye bugün ayın ikisine kaddar devam inşallah bu sefer tutar ya artık tutsun lütfen yaaBelirli saatleri var acaba cikarmi öyle
Aynen katılıyorum bende ovulasyon 12 gün sabha silik akşam netleşti mesala 13 gün pik oldu o akşam siliklesti gece 12 de denemiştim silik olmuştu 14 gün aynı silikti6 -7 gibi yapabilirsin birden pik yapabiliyor çünkü
Sperm sorunu yok ama bugun degerlendirirsem yarindami değerlendiriyimCanım testini gördüm yarın pik olur bence o yüzden bugün başla bence değerlendirmeye sperm sıkıntısı yoksa başlayalım ikimizinde aynı yumurtlama bende baslicam gün aşırı ilişkiye bugün ayın ikisine kaddar devam inşallah bu sefer tutar ya artık tutsun lütfen yaa
Canim adetinde gelicek diye olabilir bekle bi benceKızlar ya benimde bu ayın 21 ve 22 yumurtlama oldu 23 siliklesti çizgi...
Duphaston kullanıyorum yarın ilacım bitiyor normalde bittikten 5 gün sonra adet oluyorum ama yaklaşık 10 gündür ağrılarım var dün akşam da goguslerim şişmiş hafif ağrım vardi aceba biseyler olmuş olabilir mi ya bu arada pcosum var.
Tedavinin 3. Ayindayim umudum var aslında yaCanim adetinde gelicek diye olabilir bekle bi bence
Evet benim öyle çok başıma geldi daha silikti testim kasık ağrım olunca 6-7 gibi tekrar yapmıştım ve ultra pik görmüştüm olabilir yani kaçırmamak lazım ben arkadaşın yerinde olsam bu gece ilişki yapardım L lavinimsAynen katılıyorum bende ovulasyon 12 gün sabha silik akşam netleşti mesala 13 gün pik oldu o akşam siliklesti gece 12 de denemiştim silik olmuştu 14 gün aynı silikti
Bence degerlendir risk almayalımSperm sorunu yok ama bugun degerlendirirsem yarindami değerlendiriyim
Vurduğu gol olsun inşallahAynen bende öyle dedim
İnşallah ya canım senin durumun nasilVurduğu gol olsun inşallah
İyi çok şükür koku Hassasiyetim başladı ufaktan bugün kan vermeye gidicem bakalım artmış mı neler oluyorİnşallah ya canım senin durumun nasil
İnşallah artmıştır kan değerin bize haber ver sağ salim kucağına al inşallah canım bizlere dua et canım sen kaç aydır istiyordunİyi çok şükür koku Hassasiyetim başladı ufaktan bugün kan vermeye gidicem bakalım artmış mı neler oluyor
Aminn allah razı olsun sürekli dualarımdasınız rabbim kimseyi aratmasın, ben boş gebelikle beraber 2,5-3 senedir istiyordum aşılama için hazırlanırken tamamen kafa rahatlığıyla nasip oldu ev taşıyordum çünkü geçen ayda diğer grupta söylediğim gibi hacet namazı tevessül duasını ve ismi azam dualarını okumuştum duaların gücüne inanırım Rabbim kapısından geri çevirmedi elhamdülillahİnşallah artmıştır kan değerin bize haber ver sağ salim kucağına al inşallah canım bizlere dua et canım sen kaç aydır istiyordun
Çok şükür Allah bizlerde nasip etsin evet diğer gruptaa gördüm Allah huzuruna cikan kullarını geri çevirmez inşallah bende.hacet namazı kilip.ve dualarıni okucam inşallah Allahim kabul etsin inşallahAminn allah razı olsun sürekli dualarımdasınız rabbim kimseyi aratmasın, ben boş gebelikle beraber 2,5-3 senedir istiyordum aşılama için hazırlanırken tamamen kafa rahatlığıyla nasip oldu ev taşıyordum çünkü geçen ayda diğer grupta söylediğim gibi hacet namazı tevessül duasını ve ismi azam dualarını okumuştum duaların gücüne inanırım Rabbim kapısından geri çevirmedi elhamdülillah
Aminnnn aminn canım benim en yakın zaman da nasip olsun sizlere deÇok şükür Allah bizlerde nasip etsin evet diğer gruptaa gördüm Allah huzuruna cikan kullarını geri çevirmez inşallah bende.hacet namazı kilip.ve dualarıni okucam inşallah Allahim kabul etsin inşallah