- Konu Sahibi lavinya3434
- #2.581
Yaa hamilemsiinnnİyi çok şükür koku Hassasiyetim başladı ufaktan bugün kan vermeye gidicem bakalım artmış mı neler oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa hamilemsiinnnİyi çok şükür koku Hassasiyetim başladı ufaktan bugün kan vermeye gidicem bakalım artmış mı neler oluyor
GalibaaaYaa hamilemsiinnn
Ay cok sevindimGalibaaa
Akşam başka test yaptinmiKizlar pik degil ama aksam yap dediniz yaptim neden boyle
Bu sabah yaptinmiKizlar pik degil ama aksam yap dediniz yaptim neden boyle
Yok yapmadim dahaBu sabah yaptinmi
Koyulaşacak gibi bence çünkü çok silik değil inşallah bugün yada yarın pik olur ne zaman adet olmuştunYok yapmadim daha
19 kasımdaKoyulaşacak gibi bence çünkü çok silik değil inşallah bugün yada yarın pik olur ne zaman adet olmuştun
Canım sen bugün değerlendir gün içinde bir tane daha yap bence pik artık ama bugün 2 defa yap tam anlaşılır t yaklaşmış c nin rengine o bugün tam pik olur sen bugün değerlendir Bir de yarın göreceğiz bugün bir tane daha yap saat 4 5 gibi o zaman anlaşılacakPik degil deme
Tam aynı koyulukta değil ama bugün olur özellikle saat 4 ve 7.00 arasında çok öneriyorlar ovulasyon testi bugün dört ve yedi arasında yap ama değerlendirPik degil deme
Yaptığın bütün testleri üst üste dizip bize atabilir misin o zaman tam anlaşılırPik degil deme
Hergun aynı saatte olsaydı keşki böyle sanki çok duzensiz olmuş gibi ama en son daki pik bence
Bilmiyorum canım araştır doktorun varsa sorBenim lekelenmem var adrt oldum sanırım bugün son fitili kullanıcam adetliyken kullanılır mı
Canim ayni saatte gibi aralarinda cok fark yok sadece 4 te olanii gec yaptim diger 9 olan ayni gun tekrarladim testiHergun aynı saatte olsaydı keşki böyle sanki çok duzensiz olmuş gibi ama en son daki pik bence
Öğlen ve akşam tavsiye ediyorlar zaten normalde sen bugün değerlendir sen kaç günde adet oluyorsun 30 gundeyse 16 gün yumurtlama.lazim ama bence bugün ve 1/2 Aralık senin ovulasyon ve değerlendirmenCanim ayni saatte gibi aralarinda cok fark yok sadece 4 te olanii gec yaptim diger 9 olan ayni gun tekrarladim testi
Değerlendirdim yinede benn bence pikk gibiydiiÖğlen ve akşam tavsiye ediyorlar zaten normalde sen bugün değerlendir sen kaç günde adet oluyorsun 30 gundeyse 16 gün yumurtlama.lazim ama bence bugün ve 1/2 Aralık senin ovulasyon ve değerlendirmen