- Konu Sahibi lavinya3434
- #2.541
İns
İnsallah ama olmicakmiş gibime geliyor yumurtlama sorunu ya pkoİnşallah hemencecik pik olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah ama olmicakmiş gibime geliyor yumurtlama sorunu ya pkoİnşallah hemencecik pik olur
Olur olur hiç kafana takma olumsuz düşümeİns
İnsallah ama olmicakmiş gibime geliyor yumurtlama sorunu ya pko
İnsallah canimOlur olur hiç kafana takma olumsuz düşüme
Çok şükür canım adına çok sevindimRahim filmi cektirdim kizlarr temiz cikktii hamdolsun yumurtlama gunumu bekliyorum
Tesekkur ederim canimÇok şükür canım adına çok sevindim
28 günde bir olanların genelde adetten hemen sonra 14. Gün diye biliyorum seninde öyledir belki daha erken yumurtlama olabilirUygulama yarını gösteriyor bende dün akşam yakı yı çıkardım ya bir hafta oldu mafoldum ya olacağı varsa olur
Ya benim ayın 26/27 si kasik ayaklarım ağrıyor du değerledirdim ne olur olmaz diye zaten bir gün arayla ilişki oluyor sağlıklı sprem olsun diye yumurtalamayida bilmiyorum zaten o yüzden öyle devam bugün yarın ve ayın biri değerlendirme yapicaz yumurtlama o zaman gözüküyor ayın başına kadar sık sık ilişki olsun tepbirli olalım28 günde bir olanların genelde adetten hemen sonra 14. Gün diye biliyorum seninde öyledir belki daha erken yumurtlama olabilir
İnşallah tutar canım bu sefer hayırlısı ile basıp olsun 1 gün arayla daha iyi bence öyle devam edin regle kadar uygulamalar bazen doğru sonuç vermiyorYa benim ayın 26/27 si kasik ayaklarım ağrıyor du değerledirdim ne olur olmaz diye zaten bir gün arayla ilişki oluyor sağlıklı sprem olsun diye yumurtalamayida bilmiyorum zaten o yüzden öyle devam bugün yarın ve ayın biri değerlendirme yapicaz yumurtlama o zaman gözüküyor ayın başına kadar sık sık ilişki olsun tepbirli olalım
15. Gun olur tahminimceKızlar benim bu ay döngü 29 oldu normalde 27 şimdi benim yumurtlama hangi gün ya
Lh mı gebelik testi mi
Silik mi bana mı öyle geldi
Lh canim keske gebelik olsaaaaLh mı gebelik testi mi
Bencede yarina pik olur benceSilik mi bana mı öyle geldi
Bu akşam tekrarla lh ı canım pik yapabilirLh canim keske gebelik olsaaaa
Bence de akşama tekrarlaBencede yarina pik olur bence
Belirli saatleri var acaba cikarmi öyleBu akşam tekrarla lh ı canım pik yapabilir