- Konu Sahibi lavinya3434
- #2.221
Ekran görüntüsü atabılır mısın canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ekran görüntüsü atabılır mısın canım
Bence normalSperm testi sonucu anliyorsaniz bir bakin kizlar
Bnde bktimda normal gozukuyorBence normal
Ya sanki 11ve 12 test te yumurtalama.ve çatlama olmuş gibi benim gözüme öyle geldi hayla testlerin koyumuEki Görüntüle 3327970 en alttaki az önce yaptığım yinede tutma olabilir mi kafama takmamaya çalışıyorum bu ay hiçbirsey yapmicaktım kendimi tutamadım
Evet canım testlerim hala koyu ama ultura pik değil dün yumurtalıklarım çok agrıyordu ve akıntım vardı çatlama oldu belki biraDan test yapicam sen nasılsıkYa sanki 11ve 12 test te yumurtalama.ve çatlama olmuş gibi benim gözüme öyle geldi hayla testlerin koyumu
Canimm yaptinmi testEvet canım testlerim hala koyu ama ultura pik değil dün yumurtalıklarım çok agrıyordu ve akıntım vardı çatlama oldu belki biraDan test yapicam sen nasılsık
Yumurtlamayi neden degerlendirmedinKızlar ne yapıyorsunuz kızlar biz yumurtlama günü değil ama çatlama günü değerlendirdik bir de yumurtalamadan iki gün öncede degerlendirmiştik ama yumurtalama günü ve bugun değerlendirme olmadı acaba tutarmi ya
canım birazdan yapicamCanimm yaptinmi test
Hadi bakalimm insalalh gebesindirrYok
canım birazdan yapicam
İnşallah canım sende durumlar nasılHadi bakalimm insalalh gebesindirr
Randevum var bugun canim insalalhh baslar tedaviyeİnşallah canım sende durumlar nasıl
İnşallah canım adet de olmadın daha diniRandevum var bugun canim insalalhh baslar tedaviye
Evett canim ilk defaa boyle bisey olduu sogan kurumu yaptii acabaİnşallah canım adet de olmadın daha dini
Belki hamilelik vardır geç döllenme olmuştur test yaptın mı hiçEvett canim ilk defaa boyle bisey olduu sogan kurumu yaptii acaba
8. Gun yapmistim negatiff ve hicbir belirti yok sanmiyorum hamile oldugumuBelki hamilelik vardır geç döllenme olmuştur test yaptın mı hiç
Eşim evde değildi ya mesai kalmıştı sabah geldiYumurtlamayi neden degerlendirmedin
Canım yumurtlama masajı varya onu yap eğer test yapmadıysan gün içerisinde sık sık tekrarla.Evet canım testlerim hala koyu ama ultura pik değil dün yumurtalıklarım çok agrıyordu ve akıntım vardı çatlama oldu belki biraDan test yapicam sen nasılsık