- 28 Ağustos 2023
- 144
- 12
- 22
- Konu Sahibi lavinya3434
- #2.261
neden bakmıyoki aslında bakmaları lazım tedaviye falan başlicakmı hiç bişey demi söylemiyorHayir bakmadi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neden bakmıyoki aslında bakmaları lazım tedaviye falan başlicakmı hiç bişey demi söylemiyorHayir bakmadi
Kan dolaşim değerlerine bakılmış canım gayet normal bir değer referans dışı gözüküyor ama.olabilir bende kaç defa verdim.gittigimde herşey normal diyordu bir kaç tane kırmızı.yaniyordu ama normal diyordu çok refarand dışı değil diyorduNe demek bu
Heee iyii yaa için rahatladii sağollKan dolaşim değerlerine bakılmış canım gayet normal bir değer referans dışı gözüküyor ama.olabilir bende kaç defa verdim.gittigimde herşey normal diyordu bir kaç tane kırmızı.yaniyordu ama normal diyordu çok refarand dışı değil diyordu
Yumurta takibine alicakk canim pazartesi insallahneden bakmıyoki aslında bakmaları lazım tedaviye falan başlicakmı hiç bişey demi söylemiyor
Kizlar benim anlamadigim bana neden tarlusal vermediKan dolaşim değerlerine bakılmış canım gayet normal bir değer referans dışı gözüküyor ama.olabilir bende kaç defa verdim.gittigimde herşey normal diyordu bir kaç tane kırmızı.yaniyordu ama normal diyordu çok refarand dışı değil diyordu
Hadi inşallah güzel sonuç alırsın canımYumurta takibine alicakk canim pazartesi insallah
İnsallahh canimHadi inşallah güzel sonuç alırsın canım
İyi canım sen ne yapıyorsun nasılsımKızlar ne yapıyorsunuz
iyim canım adet bekliyorum işte senin ne kadar var adeteİyi canım sen ne yapıyorsun nasılsım
Benim normalde 26 gün var ama adet bittikten 1 hafta sonra yumurtlama oldu yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyor 14 15 gün var sanırsamiyim canım adet bekliyorum işte senin ne kadar var adete
Hiim daha varmış.senin ben az kaldı.sandim benle aynı sandımBenim normalde 26 gün var ama adet bittikten 1 hafta sonra yumurtlama oldu yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyor 14 15 gün var sanırsam
Senin ne kadar var adetineHiim daha varmış.senin ben az kaldı.sandim benle aynı sandım
Uygulama göre 10 gün varSenin ne kadar var adetine
İnşallah tutar canım bu seferUygulama göre 10 gün var
Hiç inancım yok yaİnşallah tutar canım bu sefer
Niye ki öyle düşünme allah büyüktürHiç inancım yok ya
Hep adet olunca artık insan hep diğer aylarında.negatif olacağına inanıyor Allah büyük bakalım nasip kısmet ne zaman.olurNiye ki öyle düşünme allah büyüktür
Kizlar bisey sorucam yumurta takibi yapilacak yaa benim ovulasyon testi kullanmama gerek varmiHep adet olunca artık insan hep diğer aylarında.negatif olacağına inanıyor Allah büyük bakalım nasip kısmet ne zaman.olur
Gerek yok doktor zaten yapiyor istersen kullanabilirsinK
Kizlar bisey sorucam yumurta takibi yapilacak yaa benim ovulasyon testi kullanmama gerek varmi