- 20 Aralık 2022
- 4.222
- 1.686
- Konu Sahibi lavinya3434
- #2.181
Aynen yapmicam canım strese girmek istemiyorumHiç yapmadıysan yapma canım strese sokma kendini inşallah tutar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen yapmicam canım strese girmek istemiyorumHiç yapmadıysan yapma canım strese sokma kendini inşallah tutar
Canim sanki lh biraz yuksek gibi geldi banaHormon testilerim bilgisi olan yazsın lütfen
E2: 39,56
FSH:6.75
Lh; 11.28
TSH: 2.32
İyi canım sen napıyosun adet oldun muKizlar ne ypiyorsunuz
Yokk hayir olmadimmİyi canım sen napıyosun adet oldun mu
Niye acaba ya olmadın hayla başka doktorlara gittinmiYokk hayir olmadimm
Canim yarin eşim sperm testi verecek tedaviye baslicazz rabbimin izniyleNiye acaba ya olmadın hayla başka doktorlara gittinmi
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım inşallahCanim yarin eşim sperm testi verecek tedaviye baslicazz rabbimin izniyle
İnsallahh canimmİnşallah güzel sonuçlar alırsın canım inşallah
İyiz canım.sen ne yapıyorsun bende bu üç gündür diyete başladım gebelik içinKizlar ne yapiyorsunuz
Nasill bir diyet canim bir pkolu olarak bende yapmak isterimİyiz canım.sen ne yapıyorsun bende bu üç gündür diyete başladım gebelik için
Fsh kac canjmmHormon testlerim sizce değerler basil kızlar.
TSH :1.56
LH. :7.96
FSH. :
Canim degerlerin normal gorunuyor
Gebelik dusunuyosun deme ne kadardir deniyosun
1.bucuk yıllık evliyim. Bu ay başladık. Ovalasyon testi ile ama benim adet düzensizliğim var her ay olurum ama birkaç gün sarkar sadece. Bu ayda test yaptım ovalasyon ama ben tam pik görmeden ilişki yaptım sanırsam 2 gun.. 8ekim adet başlangıcı 15 ve 16 ekim değerlendirildi. Erken gebelik Testiyaptım ama negatif çıktı adeti bekliyorum bakalım hayırlısı.Gebelik dusunuyosun deme ne kadardir deniyosun
Herhangi bir saglik sornu yok deme esin sperm testi verdimi1.bucuk yıllık evliyim. Bu ay başladık. Ovalasyon testi ile ama benim adet düzensizliğim var her ay olurum ama birkaç gün sarkar sadece. Bu ayda test yaptım ovalasyon ama ben tam pik görmeden ilişki yaptım sanırsam 2 gun.. 8ekim adet başlangıcı 15 ve 16 ekim değerlendirildi. Erken gebelik Testiyaptım ama negatif çıktı adeti bekliyorum bakalım hayırlısı.