- Konu Sahibi lavinya3434
- #2.241
İse yariyormuCanım yumurtlama masajı varya onu yap eğer test yapmadıysan gün içerisinde sık sık tekrarla.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İse yariyormuCanım yumurtlama masajı varya onu yap eğer test yapmadıysan gün içerisinde sık sık tekrarla.
Catlama olması için mi yoksa yumurtlama için miCanım yumurtlama masajı varya onu yap eğer test yapmadıysan gün içerisinde sık sık tekrarla.
Evet canım işe yarıyor bastırmadan yapılan sadece ve kendini serbest bırakİse yariyormu
Evet canimm çatlama olmus
Her ikisi içinde eğer çatlama olmuyorsa günde 3 havuç ye çatlayınca bırak. Ama yumurtlama olmadan havuç yememeye çalış. Yani şöyle normalde yersin ama havuç hormanları tetikliyor. Yumurtan büyüdü en koyu çıktı sonra hemen havuç tüket o yumurtanın çatlamasını sağlayacaktır.Catlama olması için mi yoksa yumurtlama için mi
Nedenkii yumurtlama olmadan yenince ne oluyorHer ikisi içinde eğer çatlama olmuyorsa günde 3 havuç ye çatlayınca bırak. Ama yumurtlama olmadan havuç yememeye çalış. Yani şöyle normalde yersin ama havuç hormanları tetikliyor. Yumurtan büyüdü en koyu çıktı sonra hemen havuç tüket o yumurtanın çatlamasını sağlayacaktır.
Benim testim ultura pik olmadı ama bugün de catlams olmuş umarım tutarHer ikisi içinde eğer çatlama olmuyorsa günde 3 havuç ye çatlayınca bırak. Ama yumurtlama olmadan havuç yememeye çalış. Yani şöyle normalde yersin ama havuç hormanları tetikliyor. Yumurtan büyüdü en koyu çıktı sonra hemen havuç tüket o yumurtanın çatlamasını sağlayacaktır.
Hayır canım yersin normalde dedim ama dikkat edilmesi gerekiyor. Bir gebenin günlüğünde daha güzel anlatıyor. Yumurtanın çatlamasını sağlıyor . Arkasından yumurtan çatladıktan sonra avakado tüket bir kaç gün. Böyle yapıp çoğu kişi hamile kaldı. O sayfayı inceleyin.Nedenkii yumurtlama olmadan yenince ne oluyor
İnşAllah canımBenim testim ultura pik olmadı ama bugün de catlams olmuş umarım tutar
Evett bende o sayfaya bakiyorummHayır canım yersin normalde dedim ama dikkat edilmesi gerekiyor. Bir gebenin günlüğünde daha güzel anlatıyor. Yumurtanın çatlamasını sağlıyor . Arkasından yumurtan çatladıktan sonra avakado tüket bir kaç gün. Böyle yapıp çoğu kişi hamile kaldı. O sayfayı inceleyin.
Normal görünüyor ben öyle anladımNe demek bu
Ama bir tane deger referans disi demek oo ne icinkiNormal görünüyor ben öyle anladım
Canimm daha gitmedim doktoraa e nabizdan baktimBende pek anlamıyorum da doktor tam net bişey söyler demedimi bişey
beta ya da baktımıCanimm daha gitmedim doktoraa e nabizdan baktim
Hayir bakmadibeta ya da baktımı