- 26 Ekim 2023
- 100
- 44
- 18
- 32
- Konu Sahibi lavinya3434
- #2.201
Hayır benim yok ama esiminde yok biliyorum. Sperm testi yaptirmadik hiç.Herhangi bir saglik sornu yok deme esin sperm testi verdimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır benim yok ama esiminde yok biliyorum. Sperm testi yaptirmadik hiç.Herhangi bir saglik sornu yok deme esin sperm testi verdimi
Bi yaptirn bence her ihtimale karsiHayır benim yok ama esiminde yok biliyorum. Sperm testi yaptirmadik hiç.
Tamamdır yorumunuz için teşekkür ederimBi yaptirn bence her ihtimale karsi
Bu arada yaş kactii canim çok soru sordum amaTamamdır yorumunuz için teşekkür ederim![]()
30 canımBu arada yaş kactii canim çok soru sordum ama
Ya ben öyle bitki çayı karışım öyle şeyler yapmıyorum aslında herşey senin elinde önemli olan ağzımızi.tutmak gerçekten ben kepek ekmeğine başladım beyaz ekmeği bıraktım onun dışında ne yersem az herşeyin sayısı var herşeyin yarimini yiyorum yani öyle çok büyük bir diyet değil kendi bunyem beyaz ekmek yiyince alıyor ben çok çabuk kilo veriyorum yuruse cikiyirum şu tuketiyorum abur cubur yok salata tuketiyorum acıkınca yada lebelebi öyle şeyler yapıyorumNasill bir diyet canim bir pkolu olarak bende yapmak isterim
Canim sperm testi e nabizda gorunurmuYa ben öyle bitki çayı karışım öyle şeyler yapmıyorum aslında herşey senin elinde önemli olan ağzımızi.tutmak gerçekten ben kepek ekmeğine başladım beyaz ekmeği bıraktım onun dışında ne yersem az herşeyin sayısı var herşeyin yarimini yiyorum yani öyle çok büyük bir diyet değil kendi bunyem beyaz ekmek yiyince alıyor ben çok çabuk kilo veriyorum yuruse cikiyirum şu tuketiyorum abur cubur yok salata tuketiyorum acıkınca yada lebelebi öyle şeyler yapıyorum
Evet görürğnüyoCanim sperm testi e nabizda gorunurmu
Nerden bakicammm patoloji bilgilerimemi bakicammEvet görürğnüyo
Eşinin e nabızına gir canım orda gözüküyoNerden bakicammm patoloji bilgilerimemi bakicamm
Kac gun sonra cikiyorEşinin e nabızına gir canım orda gözüküyo
Kac gun sonra cikiyor
Canim bakacamdaa tahlil sonuclari kisminami basicamÖzelde aynı güne çıkıyor devlette de öyle sanırsam eşinin e nabızına gir bak bakalım
Evet canımCanim bakacamdaa tahlil sonuclari kisminami basicam
GorunmuyorrEvet canım
Ekran görüntüsü atabılır mısın canımGorunmuyorr
Bizimki gorunmediCanim sperm testi e nabizda gorunurmu
Daha yumurtlama gorunmuyotEki Görüntüle 3327970 en alttaki az önce yaptığım yinede tutma olabilir mi kafama takmamaya çalışıyorum bu ay hiçbirsey yapmicaktım kendimi tutamadım