- Konu Sahibi lavinya3434
- #2.161
Canimm doktor tarlusal veriyor yoluyor bisey yapmiyorkiAdet olmayanlar doktora gitmedinizmi yaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canimm doktor tarlusal veriyor yoluyor bisey yapmiyorkiAdet olmayanlar doktora gitmedinizmi yaaa
Canım sen en son.aslan pencesi içiyordun ne oldu sokulmedimiCanimm doktor tarlusal veriyor yoluyor bisey yapmiyorki
Ben oldüm bugün bitiyo ovulasyon testine basladım erken yumurtlama olcak galıbaYok yaa sen oldunmu
Bende bu ay baslıcaktım ama ovulasyon testine sanki bi kaç güne pık yapcak gibi kararsız kaldımKızlar ben soğan kürü iciyorum hayla 1/Kasım ve 2 Kasım yumurtlama gözüküyor daha hiç ovulasyon yapmadım yapmayı.dusunmuyorum hesaplama ve uygulama aynı gösteriyor diye yapmadım hiç kızlar dua.edin bu ay tutsun ya
Hayir yaaa maleseffCanım sen en son.aslan pencesi içiyordun ne oldu sokulmedimi
Sogan kuru icicemmKızlar ben soğan kürü iciyorum hayla 1/Kasım ve 2 Kasım yumurtlama gözüküyor daha hiç ovulasyon yapmadım yapmayı.dusunmuyorum hesaplama ve uygulama aynı gösteriyor diye yapmadım hiç kızlar dua.edin bu ay tutsun ya
Hiç gecikmezdiCanim benim 20 gun gectii senin hep gecikirmiydii
Kan verdinmiHiç gecikmezdi
17 Ekim'de vermiştim en son test yapıyorum negatif çıkıyoKan verdinmi
İnşallah onunla sokulur ama bir doktora daha gorunseydinSogan kuru icicemm
Benim pike yaklaşıyor bu hafta ful degerlendirmem lazım inşallah tutar bu ayBende bu ay baslıcaktım ama ovulasyon testine sanki bi kaç güne pık yapcak gibi kararsız kaldım
Bende bugün karnım çok ağrıyordu ovulasyon da yapmadım.degerlendircem ne olur olmaz diyeBen oldüm bugün bitiyo ovulasyon testine basladım erken yumurtlama olcak galıba
Fotoğraf varsa atar mısın canımBenim pike yaklaşıyor bu hafta ful degerlendirmem lazım inşallah tutar bu ay
Mutlaka değerlendir inşallah bu ay güzel haberler alırızBende bugün karnım çok ağrıyordu ovulasyon da yapmadım.degerlendircem ne olur olmaz diye
İnşallah canım yumurtlama ya iki gün kaldıMutlaka değerlendir inşallah bu ay güzel haberler alırız
Hiç oovulasyon yapmadım yapmayı düşünmedim onun stresine girmek istemedimFotoğraf varsa atar mısın canım
Hiç yapmadıysan yapma canım strese sokma kendini inşallah tutarHiç oovulasyon yapmadım yapmayı düşünmedim onun stresine girmek istemedim