- 7 Haziran 2023
- 930
- 363
- 32
- Konu Sahibi lavinya3434
- #2.141
Aynen cnm sağolAyne. Canım acele etme inşallah sağlıklı gebelik yaşarsın zaten adet tarih o kadar dayandin bir gün daha dayan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen cnm sağolAyne. Canım acele etme inşallah sağlıklı gebelik yaşarsın zaten adet tarih o kadar dayandin bir gün daha dayan
Canim sen sanki bu formdaydin ne zaman sagliksiz gebelik yasadinAynen cnm sağol
Cnm ben bu sene nisanda gebe kalmıştım ramazan ayıydı hiç de bişey yapmamıştım dikkat etmediğim ay olmuştu sonra sağlıksız oldu işte kürtaj oldum şimdi kürtajdan 5 ay geçti her ay belirti arıyorum işte napimCanim sen sanki bu formdaydin ne zaman sagliksiz gebelik yasadin
Evlendikten hemen sonra kalmsniydinCnm ben bu sene nisanda gebe kalmıştım ramazan ayıydı hiç de bişey yapmamıştım dikkat etmediğim ay olmuştu sonra sağlıksız oldu işte kürtaj oldum şimdi kürtajdan 5 ay geçti her ay belirti arıyorum işte napim
Yok birbuçuk sene sonra kalmıştımEvlendikten hemen sonra kalmsniydin
Peki sorun neydi bisey yaptinmi gebe kalmak icinYok birbuçuk sene sonra kalmıştım
Sorun yoktu cnm herşey normaldi zaten ilk beş ay yumurtlama dönemini bilmediğim için dikkat etmiyodum hamile kaldığım ay hiç düşünmedim aklıma bile gelmedi hiçbişey yapmadım sadece bir ilişki bir boş geçerek ilişki oldu o ay hamile kaldım gerçekten doğruymuş akıldan çıkarınca oluyo galibaPeki sorun neydi bisey yaptinmi gebe kalmak icin
Demee ben bir turlu cikaramiyorummSorun yoktu cnm herşey normaldi zaten ilk beş ay yumurtlama dönemini bilmediğim için dikkat etmiyodum hamile kaldığım ay hiç düşünmedim aklıma bile gelmedi hiçbişey yapmadım sadece bir ilişki bir boş geçerek ilişki oldu o ay hamile kaldım gerçekten doğruymuş akıldan çıkarınca oluyo galiba
Yine aklımdaydı tabi hiç düşünmedim değil ama hiçbişeyi hamileliğe yormadım bikaç belirtim oldu hatta yok ya başka bişeydendir dedim hep googledan hiçbişey araştırmadım halbuki bir önceki aylar hep hamileydim bana göreDemee ben bir turlu cikaramiyorumm
Canimmm adetin gectikten ne kadr sonra ogrendinn belirtin neydiYine aklımdaydı tabi hiç düşünmedim değil ama hiçbişeyi hamileliğe yormadım bikaç belirtim oldu hatta yok ya başka bişeydendir dedim hep googledan hiçbişey araştırmadım halbuki bir önceki aylar hep hamileydim bana göre
Adetim bir gün geçince test yaptım silik çizgi çıktı belirti çok fazlaydı nefes darlığı tansiyon düşüklüğü birde hapşırınca kasığomdan birşey sökülmüş gibi oluyoduCanimmm adetin gectikten ne kadr sonra ogrendinn belirtin neydi
Hmmm insallh bizde gebe klirizAdetim bir gün geçince test yaptım silik çizgi çıktı belirti çok fazlaydı nefes darlığı tansiyon düşüklüğü birde hapşırınca kasığomdan birşey sökülmüş gibi oluyodu
Canim benim 20 gun gectii senin hep gecikirmiydiiKızlar ben hala adet olmadım bugün gecikmemin 11.günü testler negatif ama 1 günde inanılmaz iltihaplı sivilce doldu yüzüm ve tansiyonum düştü, göğüslerim şişti yanlarını bastırınca ağrı oluyor ,beyaz akıntıdan başka gelen giden yok
İyi canim sen nasilisnMerhaba kızlar nasılsınız
İyiyim bende sen adet oldun muİyi canim sen nasilisn
Yok yaa sen oldunmuİyiyim bende sen adet oldun mu